RoKin Harrasteryhmien kausi Päätökseen!
29.3.2021 14:07 Uutiset / Pääsivusto
 • Kiekkokoululaiset pitivät kauden viimeiset harjoitukset sunnuntaina 28.3. Loputkin harrasteryhmät päättävät kautensa keskiviikkoon 31.3 mennessä!

Kevät rupeaa jo kolkuttelemaan ovea ja myös Rovaniemen Kiekon harrasteryhmien (Lapsi-vanhempi luistelu, Luisteluleikit, Kiekkokoulu, U8, Tytöt ja Easy Hockey) kausi rupeaa olemaan viimeistä vaille valmis. Vallitseva tilanne loi paljon haasteita, mutta niistä huolimatta harrasteryhmien kausi 2020-2021 saatiin vietyä hienosti läpi! Iso kiitos kaikille harrastajille ja perheille korona ohjeiden noudattamisesta ja jaksamisesta. Kaikesta huolimatta jäällä on ollut mahtava meininki ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kautta!

Iso kiitos myös kaikille toimihenkilöille, jotka tekevät erittäin arvokasta työtä, jotta lapsilla ja nuorilla olisi hyvä ympäristö kasvaa, kehittyä ja nauttia liikkumisen ilosta.


Kiekkokoululaisten kauden viimeiset harjoitukset pidettiin sunnuntaina 28.3:

 • Hauskaa oli ja vauhti oli hirmuinen leikkien ja pelien parissa.
 • Kaudella näkyi hienosti kehittymistä ja mikä tärkeintä, koko kausi muistettiin pitää hauskaa jäällä.

Iso kiitos kaikille junioreille, vanhemmille ja ohjaajille tästä kaudesta ja innolla kohti seuraavaa kautta!


U8 Leijonat ryhmä vietti myös kauden "päättäjäisiä" sunnuntaina 28.3, vaikka viimeiset harjoitukset ovat keskiviikkona 31.3:

 • Sunnuntaina otettiin jo tuntumaa seuraavan kauden leijonaliiga turnauksia varten pelaamalla ryhmän kesken leijonaliiga peli.
 • Hauskaa oli ja tästä on hyvä lähteä kohti seuraavaa kautta.

Iso kiitos kaikille junioreille, vanhemmille ja ohjaajille tästä kaudesta ja mielenkiinnolla kohti seuraavaa kautta ja leijonaliiga pelejä!


RoKi Naisten luisteluleikit ryhmä ja tytöt U14 päättävät kautensa maanantaina 29.3:

 • Molempien ryhmien kausi on mennyt mahtavasti ja innokkaiden harrastajien määrä on kasvanut huikeasti!
 • Luisteluleikit ryhmä on harjoitellut perusteita yhdessä leikkien ja jäällä liikkumisesta nauttien
 • Tytöt U14 ryhmä on muistanut hyvin pitää hauskaa ja samalla myös harjoitella jääkiekon perusteita. Kehittyminen on ollut hurjaa ja varsinkin jalkapallo peleissä on jäällä nähty vauhdikkaita tilanteita ja hienoja suorituksia.
 • Tyttökiekon tulevaisuus rovaniemellä näyttää valoisalta ja tästä on loistava jatkaa kohti seuraavaa kautta!

Tyttö- ja naiskiekko on ottanut tällä kaudella ison harppauksen rovaniemellä ja se on vaatinut myös ison työ panoksen. Iso kiitos kaikille harrastajille, vanhemmille ja toimihenkilöille tästä kaudesta! Tyttökiekon osalta vielä erityis maininta huikeasta työstä kaikille ohjaajille, RoKi Pilke joukkueelle ja RoKi Naisten edustus joukkueelle, jotka ovat vieneet koko yhteisöä eteenpäin ja yhteisönä olleet mukana auttamassa ja pyörittämässä tyttökiekkoa!


Lapsi-Vanhempi Luistelu ryhmä päättää kautensa maanantaina 29.3:

 • Kausi on sujunut mallikkaasti ja osallistuja määrä on pysynyt hyvänä vallitsevasta tilanteesta huolimatta.
 • Ryhmän tarkoituksena on, että lapset pääsevät vanhemman tukemana tutustumaan jäähän, opettelmaan alkeita ja pitämään hauskaa ja nauttimaan liikkunnasta. Vanhemmat toimivat itse siis ohjaajina ja seura tarjoaa mahdollisimman paljon erilaista tekemistä jäälle ja ohjaajan joka rakentaa pisteitä ja tukee ja auttaa vanhempia ja lapsia tarvittaessa.
 • Vanhemmat ovat hyvin ottaneet vastaan tämän kaltaisen toiminnan ja mahtava seurata kuinka nopeasti lapset kehittyvät!
 • Paljon kokeilua ja oppimista sekä iloisia kasvoja, niin nuoria kuin vanhempiakin, näkynyt kauden mittaan jäällä!

Iso kiitos kaikille junioreille ja vanhemmille tästä kaudesta! Kohti seuraavaa kautta ja uusia haasteita!


Easy Hockey ryhmä päättää kautensa maanantaina 29.3:

 • Kausi saatiin vietyä läpi hyvin ja jäällä on päästy nauttimaan pelaamisesta ja muusta mukavasta toiminnasta hyvässä seurassa.
 • Tällä kaudella Jäällä oli samaan aikaan kaksi ryhmää:-vanhemmat ja pidempään harrastaneet (Hobby Hockey) sekä nuoremmat ja uudemmat lajin aloittajat (Easy Hockey).
 • Nuorempien ryhmässä löytyi myös innokkaita maalivahti kokelaita.
 • Vanhempien ryhmä veti kauden läpi hyvällä asenteella, vaikka maalivahteja ei ryhmälle löytynytkään. Ensi kaudelle ykköstehtävänä on löytää jollain tavalla maalivahteja myös vanhempien ryhmään.

Iso kiitos kaikille harrastajille ja vanhemmille tästä kaudesta! Tästä on hyvä jatkaa Easy Hockey toiminnan kehittämistä ja seuraavalla kaudella jatkamme taas pelailua hyvässä seurassa ja hyvällä meiningillä!


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Huhtikuu   »
Kategoriat