Uudella organisaatiolla ensi kauteen
12.2.2021 16:28 Uutiset / Pääsivusto

Rovaniemen Kiekko ensi kauteen uudella organisaatiolla

Koronavirus on pakottanut myös Rovaniemen Kiekon rakentamaan uutta organisaatiota. Uudella organisaatiomallilla tavoitellaan säästöjä henkilöstöpuolelta. Ohjenuoranamme on ollut, että urheilusta ei kuitenkaan tingitä. Menneen syksyn ja alkukevään aikana on muutosta suunniteltu. Tulevassa organisaatiossa työtehtäviä on jaettu eri toimijoiden välillä ja osa nykyisistä työtehtävistä on lakkautettu. Uusi organisaatio aloittaa uusissa tehtävissään 1.5.2021 alkaen.

Jatkossa seurassa on urheilutoimenjohtaja, seurasihteeri, kilpajoukkueiden valmentajat, taitovalmentaja sekä maalivahtikoordinaattori.

Heikki Kemppaisesta urheilutoimenjohtaja. Tulevalla kaudella Kemppainen vastaa Rokin urheilupuolesta U12- U18 -joukkueissa sekä naisissa. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. urheilu- ja talousjohtaminen, kouluttaminen, sparraus ja pelaajapolusta vastaaminen.

Mika Uramo on tehnyt hyvää työtä U20-joukkueessa ja hän siirtyy valmennuspäällikön paikalta kokoaikaiseksi U20-joukkueen vastuuvalmentajaksi. Lisäksi hänen työtehtäviin on sisällytetty mm. kesän leirien järjestäminen sekä U20- joukkueen toiminnasta kokonaisvaltainen vastaaminen, kuten myös heidän akatemiatoiminta.

Juuso Nieminen ottaa U18-joukkueen komentoonsa. Hän toimii joukkueen vastuuvalmentaja, vastaa toisen asteen akatemiatoiminnasta sekä poikien akatemian lajivastaavan tehtävistä.

Tuomo Mikkolasta OTO-maalivahtikoordinaattori. Jatkossa Tuomo vastaa U8-U18 -joukkueiden sekä naisten maalivahtipolusta, kouluttamisesta ja sparrauksesta.


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Maaliskuu   »
Kategoriat