Kauden 2021-2022 rakentaminen etenee
Julkaistu: 22.03.2021 00.00

Kauden 2021-2022 rakentaminen etenee

Alexi Salonen on Rovaniemen Kiekon seuraava taitovalmentaja. Hän ottaa vastuulleen seuran lasten vaiheen toiminnan tukemisen ja kehittämisen Leijona Kiekkokoulusta, U12 ikävaiheeseen saakka. ”Toivotaan että saadaan uusi kausi käyntiin normaaliin tapaan, intoa on kuin ilmapallossa.”

Tuomas Liitola jatkaa Naisten Liigan päävalmentajana. ”Kolmen kauden ajan on joukkueen ja pelaajien kehityskäyrä ollut ylöspäin. Kehittymiseen vaadittava työn määrä nousee taas pykälän ylemmäs.”


Niko Kivinummi jatkaa seurassa Tyttö- ja Harrastekiekon valmennuspäällikkönä. ”Harrasteryhmät ovat loistava ympäristö harrastaa, kasvaa ja nauttia liikunnasta. Hienoa saada jatkaa tyttökiekon kehittämistä mahtavavien ohjaajien ja yhteisön kanssa, jotka ovat tehneet huikeaa työtä tyttökiekon eteen.”


Henrik Kärkkäinen ottaa vastuun RoKi U16 valmennustehtävistä: ”U15-joukkue on harjoitellut kuluneet kauden hyvällä asenteella vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Tulevalle kaudelle vaatimustasoa nostetaan taas hieman korkeammalle ja ensi talvena jäälle luisteleekin erittäin nälkäinen ja periksiantamaton joukkue.”

Seuran uusi Maalivahti Koordinaattori on Tuomo Mikkola. Hänen tehtävänään on vastata ja kehittää seuran maalivahtien sekä maalivahtivalmentajien polkua lasten vaiheesta nuorten vaiheeseen asti. ”Mennyt kausi osoitti, että Rovaniemellä voidaan pelata huippukiekkoa valtakunnallisesti, tähän huutoon meidän täytyy pystyä vastaamaan myös maalivahtivalmennuksessa.”


U18-joukkueen ottaa komentoonsa Juuso Nieminen: ”Tulevan kauden U18 ikäluokan pelaajat ovat ennestään tuttuja joten toimintatavat ovat hyvin jokaisen tiedossa. Jatkossakin halutaan taata hyvä ja laadukkaan harjoittelun myötä tukeva kehittymisen alusta Lappilaiselle juniorikiekkoilijalle.”


Mika Uramo jatkaa U20-joukkueen vastuuvalmentajana: ”Jatkuvuus on tärkeää kun kehitämme toimintaa edelleen. Joukkueen menestymisen rinnalla pitää kehittää pelaajia myös omaan edustusjoukkueeseen.”


Heikki Kemppaisesta tulee seuran Urheilutoimenjohtaja: ”Kuluneen viiden kauden aikana olen saanut taitovalmentajan roolissa olla mukana rakentamassa seuran urheilutoimintaa kiekkokoulusta aina nuorten vaiheeseen saakka. Haluamme jatkossakin olla kasvava seura joka tarjoaa erinomaiset edellytykset lajin harrastamiseen sekä huipulle tähtäävään toimintaan.”