Ilmoittautumiset RoKin harrastekiekko ryhmien kevätkaudelle ovat auki!
28.12.2020 12:55 Uutiset / Pääsivusto

Lapsi-Vanhempi Luistelu, RoKi Naisten Luisteluleikit, Neve Kiekkokoulu, U8 Leijonat, Tyttökiekko ja Easy Hockey - Kevätkauden startti lähenee - Mukaan mahtuu vielä! - Myös U9 ja U10 ryhmissä on vielä tilaa uusille harrastajille!

Lapsi-vanhempi luistelu

Rovaniemen Kiekon 3-6 vuotiaille suunnatussa Lapsi-Vanhempi Luistelussa harjoitellaan luistelun alkeita yhdessä oman vanhemman kanssa. Pakolliset varusteet ovat luistimet ja kypärä (niin lapsella kuin vanhemmalla).

Kevätkausi 2021 starttaa maanantaina 11.1. Harjoitukset maanantaisin klo 17.15-18.05. Kevätkausi maksaa 50 e. Paikalle voi tulla kokeilemaan toimintaa ilmaiseksi. Toiminnasta vastaa seuran harrastekiekkovastaava Niko Kivinummi (Liikunnanohjaaja AMK)

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tämän linkin takaa!


RoKi Naisten Luisteluleikit (4-8 vuotiaat)

RoKi Naisten Luisteluleikit -ryhmä on tarkoitettu n. 4-8 vuotiaille luistelemisesta leikin ja pelailun kautta kiinnostuneille. Luisteluleikit-ryhmä ei ole vielä varsinaista jääkiekkoa - Ryhmässä luistellaan ja leikitään, sekä ohjataan pikkuhiljaa lasta leikinomaisiin peleihin. Mukaan voi tulla helposti ensikertalaisena, mutta olisi hyvä, että lapsi pysyisi jo itse pystyssä luistimilla. Varusteiksi riittää kypärä ja luistimet (ei mailaa).

Kevätkausi 2021 starttaa maanantaina 11.1 ja harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.15-19.05. Kevätkausi maksaa 60€. Toiminnasta vastaa RoKi Pilkkeen valmentajana ja Jääkiekkoliiton Lapin alueen tyttökiekkokouluttajana toimiva Terhi Mertanen (Liikunnanohjaaja AMK), sekä seuran harrastekiekkovastaava Niko Kivinummi (Liikunnanohjaaja AMK).

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tämän linkin takaa!


Neve kiekkokoulu

RoKin Neve kiekkokoulu on suunnattu 4-7- vuotiaille lapsille ja siellä opetellaan jääkiekon lajitaitoja kisojen, leikkien ja pelien avulla. Taitotasoksi riittää se, että kiekkokoululainen pystyy itsenäisesti liikkumaan jäällä ja kykenee näin toimimaan osana isompaa ryhmää.

Kiekkokoulun kevätkausi 2021 starttaa sunnuntaina 10.1 ja harjoitukset järjestetään viikoittain sunnuntaisin. Kevätkauden hinta 60€. Ohjaajina toimivat pääsääntöisesti harrastajien vanhemmat ja mukana onkin ohjaamassa paljon myös RoKin omia kasvatteja. Toiminnasta vastaa seuran harrastekiekkovastaava Niko Kivinummi (Liikunnanohjaaja AMK).

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tästä linkistä!


U8 Leijonat (Leijona G)

RoKin U8 Leijonat (Leijona G) on kiekkokoulun alle järjestettyä toimintaa ja se on suunnattu 7-vuotiaille. Toiminta on kiekkokoulumaista jääkiekon lajitaitojen opettelua kisojen, leikkien ja pelien avulla. Pelureilla tulee olla täysi pelivarustus ja he harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin hh1 (jää 17:15-18:05) ja sunnuntaisin hh1 (jää 10:15-11:05).

Kevätkausi 2021 starttaa sunnuntaina 10.1, mutta mukaan toimintaan pääsee koko kauden ajan. Kevätkauden hinta on 125€. Toiminnasta vastaa seuran harrastekiekkovastaava Niko Kivinummi (Liikunnanohjaaja AMK).

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tästä linkistä!


Tytöt U14 (7-14 vuotiaat)

Tyttökiekko on tarkoitettu 7-14 vuotiaille, mutta vanhemmatkin tytöt voidaan ottaa toimintaan mukaan tilanteen mukaan (tällöin ensin yhteydenotto RoKin tyttökiekkovastaavaan - Niko Kivinummi – niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi). 2003 syntyneillä ja sitä vanhemmille suosittelemme RoKin harrastenaisia. Jäällä harjoitellaan lajitaitoja sekä pidetään hauskaa myös leikkien ja pelien parissa! Harrastajat pääsevät vaikuttamaan harjoitusten sisältöön.

Kevätkausi 2021 starttaa maanantaina 11.1 ja harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.15-19.05. Kevätkauden hinta 60€. Toiminnasta vastaa seuran harrastekiekkovastaava Niko Kivinummi (Liikunnanohjaaja AMK), sekä RoKi Pilkkeen valmentajana ja Jääkiekkoliiton Lapin alueen tyttökiekkokouluttajana toimiva Terhi Mertanen (Liikunnanohjaaja AMK).

Tarkempi info ja ilmoittautuminen löytyy tämän linkin takaa!


Easy Hockey

Easy Hockey on Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraama hanke, jonka tavoitteena on tarjota jääkiekosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille matalankynnyksen toimintaa suopeaan hintaan. Easy Hockey toiminta on tarkoitettu 9-18 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat harjoitella ja pelata jääkiekkoa hyvällä meiningillä. Kevätkaudella 2021 RoKilla on kaksi harraste ryhmää. Nuoremmat (Easy Hockey) ja vanhemmat (Hobby Hockey ).

Easy Hockey ryhmä on tarkoitettu 9 – 13 (Myös vanhemmat vasta lajia aloittelevat ovat tervetulleita) vuotiaille tytöille ja pojille. RoKin Hobby Hockey ryhmä on tarkoitettu 14 - 18 vuotiaille tytöille ja pojille (koostuu enimmäkseen jo pidempään harrastaneista ja täysi pelivarustus on suositeltavaa olla). Ryhmät harjoittelevat samalla vuorolla.

Kevätkausi 2021 starttaa maanantaina 11.1 ja harjoitukset ovat maanantaisin klo 20.15-21.05. Kevätkauden hinta on 70€. Toiminnasta vastaa seuran harrastekiekkovastaava Niko Kivinummi (Liikunnanohjaaja AMK).

Tarkempi info ja ilmoittautuminen löytyy tämän linkin takaa!


Myös U9 (2012 syntyneet) ja U10 (2011 syntyneet) ryhmissä on vielä tilaa! Lisä infoa saa seuran harrastekiekkovastaavalta.


Rovaniemen Kiekon harrastekiekkovastaavan yhteystiedot:

  • niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi
  • 0452388586


Tervetuloa mukaan ja nähdään hallilla!!


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Tammikuu   »
Kategoriat