TIEDOTE ROVANIEMEN KAUPUNGIN KORONALINJAUKSIIN LIITTYEN
11.11.2020 17:51 Uutiset / Pääsivusto

COVID-19

TIEDOTE ROVANIEMEN KAUPUNGIN KORONALINJAUKSIIN LIITTYEN

Rovaniemen kaupungin häiriötilanteen johtoryhmä on tänään 11.11 kokoontunut käsittelemään koronatilannetta ja sen vaikutusta johtoryhmän määräämiin rajoitustoimiin.

Suosituksia päätettiin jatkaa 18.11. asti. Perusteena on se, että Rovaniemen kaupunki on vielä kiihtymisvaiheessa ja halutaan varmistaa, että päästään kiihtymisvaiheesta perusvaiheeseen.

Rovaniemen kaupunki on myös tarkentanut ohjeistusta eli kaikki 13 vuotta täyttäneet eivät voi osallistua sisätiloissa tapahtuvaan ryhmäharrastustoimintaan.

Em. suosituksen vuoksi U14- U18-joukkueiden ottelut sekä jäällä tapahtuva harjoittelu perutaan ko. ajankohdalta. Jääkiekkoliitto ilmoittaa peruttavista otteluista ja uudet peliajat.

Kilpakiekkotoiminta jatkuu normaalisti RoKi Hockeyn Mestis-joukkueen, Naisten liigajoukkueen sekä U20-joukkueen osalta. Rajoituksen aikana U20-joukkue pelaa kotiottelunsa ilman yleisöä.

U13- ja sitä nuoremmat jatkavat toimintaa normaalisti, mutta pelit pelataan ilman yleisöä.

Lopuksi haluamme muistuttaa, että jääkiekkoliitto ja viranomaiset linjaavat joukkueiden toimintaan koskevat päätökset. Rovaniemen Kiekko ry:n tehtävä on vain tiedottaa omia jäseniään ko. päätöksistä.

Johtokunta


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Huhtikuu   »
Kategoriat