TIEDOTE ROVANIEMEN KAUPUNGIN JA LSHP:N SUOSITUKSEEN LIITTYEN
30.10.2020 18:21 Uutiset / Pääsivusto

Covid-19

Rovaniemen kaupunki suosittaa keskeytettäväksi yli 12-vuotiaiden, sisätiloissa tapahtuvan ryhmäharrastustoiminnan kahden viikon ajaksi.

Suositus astuu voimaan heti ja koskee kaikkea sisätiloissa tapahtuvaa harrastustoimintaa ja kokoontumisia (kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoiminta).
Suositus on voimassa ajalla 30.10.–13.11.2020. Alkavalle viikonlopulle sovittujen tapahtumien osalta ratkaisun tekee tapahtuman toteuttaja. On tärkeää huomata, että ensisijaisesti tartuntatautiviranomainen suosittelee harrastustilaisuuksien perumista.

Em. suositus koskee siis harrastustoimintaa. Kilpakiekkotoiminta jatkuu normaalisti RoKi Hockeyn Mestis-joukkueen, Naisten liigajoukkueen sekä U20-joukkueen osalta. Rajoituksen aikana U20-joukkue pelaa kotiottelunsa ilman yleisöä.

Kaikkien muiden joukkueiden U18- U13 -joukkueiden ottelut sekä jäällä tapahtuva harjoittelu perutaan ko. ajankohdalta. Jääkiekkoliitto ilmoittaa peruttavista otteluista ja uudet peliajat.

U12- ja sitä nuoremmat jatkavat toimintaa normaalisti, mutta pelit pelataan ilman yleisöä. Viikonloppuna Rovaniemellä pelattavien turnauksien osalta jääkiekkoliitto ohjeistaa suoraan U11- ja U10 joukkueiden joukkueenjohtajia, että miten turnaukset pelataan läpi.

Seuran johtokunta korostaa, että ko. ajankohtana joukkueiden oheistoimintaa voidaan jatkaa ulkona, mutta harjoittelun suunnittelusta vastaavat joukkueen valmentajat sekä seuran valmennusvastaavat.

Em. linjaukset on tehty yhteistyössä Suomen jääkiekkoliiton, LSHP:n, Rovaniemen kaupungin ja Rovaniemen Kiekko ry:n toimesta.


Tämä suositus astuu voimaan 31.10.2020, sillä joukkueita on ohjeistettu, että tämä ilta mennään harjoitusten osalta tänään aikaisemmin tiedotetun mukaisesti!


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Marraskuu   »
Kategoriat