Vanhimpien junioreiden kauden avauslerit 1.-2.8.
30.7.2020 15:58 Uutiset / Pääsivusto

Uusi kausi on täällä! Perinteiset joukkueiden avausleirit alkavat tulevana viikonloppuna.

Poikkeuksellinen kauden päättyminen oli hankala kaikille osapuolille. Samaan aikaan alkaneet rajoitukset vaikuttivat Rovaniemen Kiekkoon kuten kaikkiin muihinkin. Jotain kuitenkin saatiin aikaiseksi ja uusi kausi vaikuttaa jälleen aiempia mielenkiintoisemmalta..

Tauon alkuun päävalmentajat kontaktoivat ja ohjeistivat pelaajia omatoimiseen harjoitteluun. Taustalla kasattiin johtoryhmiä ja etsittiin täydennystä tulevan kauden valmennukseen. Yhteistyössä Roki Hockeyn, Lapin AMK:n ja Jääkiekkoliiton kanssa valmisteltiin uutta valmentajakoulutusta. Samaan kevääseen osuneet junioreiden sarjauudistukset ja niiden seuraukset, eivät varsinaisesti helpottaneet kevään urakkaa rokilaisten kannalta.

Kesäkuun alussa aloitettu joukkueharjoittelua on jatkettu läpi kesän ja joukkueet ovat alkaneet muodostumaan. Sarjoissa aloittaa kaikki maaliskuussa perustettavaksi ilmoitetut joukkueet. Alkavalle kaudelle Rokin joukkueisiin tulee mukaan yli viisikymmentä uutta pelaajaa ja kaksitoista uutta valmentajaa. Vaihtuvuutta on myös joukkueiden toimihenkilöissä, jotka ovat avain asemassa uusien ihmisten liittyessä mukaan seuran toimintaan.Uusia pelaajia tulee seurayhteistyön kautta eniten U16 ja U15 joukkueisiin. Liiganousun myötä myös Rokin Naisten joukkue on vahvistunut uusilla pelaajilla ja saanut rinnalleen uuden Naisten haastajajoukkueen. Myös kansainvälistyminen jatkuu ja jo edelliskaudella seuraa edustaneiden ulkomaalaispelaajien lisäksi mukaan liittyy lisää kansainvälisiä pelaajia. Verkostoitumisen ja yhteistyön avulla selvittiin koronaviruksen ensimmäisestä aallosta. Toivottavasti toista ei koskaan tulekaan.

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna perinteistä jääharjoituskauden aloitusleiriä pitävät seuran vanhimmat juniorijoukkueet U15, U16, U18 ja U20. Uutisoimme jokaisen joukkueen kuulumisia loppuviikon aikana. Sunnuntaina Lappi Areenan kisahallissa on vuorossa leiripelit:

9:00 U15 Sininen vs. Keltainen

11:00 U20 Sininen vs. Keltainen

13:00 U16 Sininen vs. Keltainen

15:00 U18 Sininen vs. Keltainen

Joukkueleirit jatkuvat kahtena seuraavana viikonloppuna nuorempien joukkueiden osalta. Tervetuloa kaudelle 2020-21!

Lue myös:

U20 jatkaa siitä mihin keväällä jäätiin

U18 uusin voimin uuteen kauteen

U16 isolla remmillä Mestikseen

Arno Hämäläisen kuvia sunnuntain leiriotteluista


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
Kategoriat