Roki U16 avasi SM - jatkosarjan voitolla
Julkaistu: 09.01.2021 00.00

Roki U16 avasi lauantaina Oulussa SM - jatkosarjan voitokkaasti Oulussa Kärpät Akatemiaa vastaan. Ensimmäisessä erässä näkyi selvästi pieni jännitys, mutta ensimmäisen johtomaalin 1-0 jälkeen tunnelma rentoutui ja joukkue jatkoi peliä kovalla sykkeellä. Toinen erä sujui ilman kummempia tapahtumia, mutta kolmannessa erässä Roki pelasi 2-0 tilanteeseen ja pystyi erän alivoimapelaamisesta huolimatta pitämään johtoaseman.

Pelin kummatkin maalit laukoi tänään Veeti Jokela, josta ensimmäisessä maalissa syöttäjinä toimivat Sampo Pikkuhookana ja Otto Kuusela sekä toisessa Riigu Juntunen ja Benjamin Middleton. Joukkueen maalivahtina toiminut Aleksi Kuru torjui luotettavan varmasti puhtaalla nollapelillä.

Sunnuntaina 10.1. Roki U16 pelaa uudestaan Kärpät Akatemiaa vastaan kotona Lappi Areenalla. Koronarajoitusten takia yleisöön otetaan vain ennakkoilmoittautuneet 50 henkilöä. Peli on seurattavissa livenä Ruutu + kanavalla.