Malviina Kortessalo ja Elisa Pekkala palaavat takaisin RoKiin!
16.9.2020 11:23 Uutiset / ROKI Naiset

Malviina Kortessalo ja Elisa Pekkala palaavat takaisin RoKiin!

Maalivahti Malviina Kortessalo, 22, ja hyökkääjä Elisa Pekkala, 21, palaavat takaisin RoKin naisten joukkueen vahvuuteen. Molempien sopimus on loppukauden mittainen.

Kortessalo ja Pekkala ovat tuttuja nimiä sinisten riveissä. Hyökkääjä Pekkala on pelannut RoKissa yhteensä seitsemän kautta, viime kaudella Naisten Liigan alemmassa jatkosarjassa syntyivät kymmeneen otteluun tehot 4+5=9. Raahelaislähtöinen Kortessalo on puolestaan pelannut sinisissä kolme kautta ollen viime kaudella joukkueen ykkösmaalivahti. Kauden päätteeksi ''Malkku'' palkittiin joukkueen Luottopelaaja -palkinnolla.

Molemmat odottavat innolla tulevia koitoksia liigassa.

- Katsoin kauden ensimmäistä peliä Ruudusta, ja tajusin, että minun kuulusi olla kentällä eikä kotona. Onneksi sain vielä mahdollisuuden päästä osaksi meidän uudistunutta ja ennen kaikkea taitavaa joukkuetta, kertoi Pekkala.

- On huippua olla taas osa tätä joukkuetta! Odotan innolla alkanutta kautta ja uusiin pelaajiin tutustumista. Joukkueesta löytyy paljon potentiaalia, joten jännä nähdä mihin asti tällä porukalla päästään, Kortessalo kommentoi.

Päävalmentaja Tuomas Liitola on mielissään sopimuksista.

- Loistavaa saada kaksi hyvää pelaaja takaisin. Kilpailutilanne maalinsuulla ja hyökkäyksessä on todella kova, mutta positiivinen, kommentoi Liitola.

Tervetuloa takaisin sinisiin Malkku ja Ellu!

RoKi pelaa seuraavat ottelunsa Naisten Liigassa tulevana viikonloppuna vieraissa Sportia ja Team Kuortanetta vastaan. Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 27. syyskuuta Kärppiä vastaan.

Lisätty klo 17.45 Pekkalan ja Kortessalon kommentit.


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Syyskuu   »
Kategoriat