Anna Venho jatkaa RoKin puolustuksessa myös tulevalla kaudella
28.7.2020 15:41 Uutiset / ROKI Naiset

Anna Venho jatkaa RoKin puolustuksessa myös tulevalla kaudella

Puolustaja Anna Venho, 38, jatkaa RoKin naisten edustusjoukkueessa myös tulevalla kaudella. Pellolaislähtöinen Venho (os. Ylisirkka) aloittaa Napapiirillä neljännen pelikautensa, ja urallaan jo yhdennentoista täyden pääsarjakautensa. Aiemmin pitkään Tampereella asunut Venho on pelannut urallaan pääsarjatasolla Tapparassa, Ilveksessä ja Ylöjärven Ilveksessä, voittaen Suomen mestaruuden Ilveksessä vuosina 2006 ja 2010.

Viime kaudella joukkueen Fair play -pelaajana palkitun Venhon mukaan RoKin liiganousu on hieno juttu koko Lapin tyttö- ja naiskiekolle.

- Olin viime kaudella täysin vakuuttunut, että Lapissa pelataan Naisten Liigaa tulevalla kaudella. Omalta osaltani tuon kokemusta uudistuneeseen ja energiseen joukkueeseen. On hienoa olla mukana, tässä joukkueessa on potentiaalia vaikka mihin, kertoo Venho.

Päävalmentaja Tuomas Liitola on mielissään kokeneen puolustajan jatkosta.

- Meillä on tulossa melko nuori joukkue ensi kaudelle, joten on erittäin hyvä, että Anna jatkaa pelaamista. Hän tuo tärkeää kokemusta meidän nuoreen pakistoon, Liitola kommentoi.

Viime kaudella Venho pelasi RoKissa 29 ottelua, jossa syntyivät tehot 8+12=20.

Kuva: Arno Hämäläinen

RoKilla on nyt kasassa yhteensä 24 julkaistua sopimuspelaajaa liiga- ja haastajajoukkueeseen. Joukkue palaa yhteistreeneihin kuun vaihteessa, ja elokuun harjoitusotteluista tiedotetaan lähiaikoina. Liigakausi alkaa vierasottelulla 5. syyskuuta KalPaa vastaan.


Naisten sopimustilanne kaudelle 2020-2021:

Maalivahdit (3): Janita Haapasaari (uusi), Janika Järvikari (uusi), Olivia Last

Puolustajat (7): Iida Heikonen (uusi), Aino Karppinen (uusi), Ira Kumpula, Laura Kuukasjärvi (uusi, Adalmiina Makkonen (uusi), Emmi Mourujärvi, Anna Venho

Hyökkääjät (14): * Maria Heinonen (uusi), Jenna Hietala (uusi), Viivi Iso-Kouvola (uusi), Jasmin Karjalainen, Moona Keskisarja, Sanni Kontiosalo, Ella Lahtela, Alisa Makkonen (uusi), Eveliina Ollila, Siiri Peuraniemi, Jenna Pirttijärvi, Tiina Pöllänen, Sina-Safira Säily (uusi), Linnea Tulkki

* = myös puolustaja   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Marraskuu   »
Kategoriat