RoKin ja Roitan yhteinen Kortteliluistelu starttaa sunnuntaina 2.2.2020!!
27.1.2020 13:41 Uutiset / Pääsivusto

Rommelin ulkojäällä pidettävä Kortteliluistelu tarjoaa loistavaa matalankynnyksen touhuamista ja liikunnasta nauttimista hyvässä seurassa! Harjoituksissa pääsee puuhastelemaan niin taitoluistelun kuin jääkiekon parissa!

Kortteliluistelu ryhmä pyörii sunnuntaisin 2.2.2020-29.3.2020 (talvilomalla ei ole harjoituksia). Harjoitukset ovat Rommelin ulkojäällä klo 16-17. Ryhmään täytyy Ilmoittautua mukaan.

Ikärajoina ryhmässä ovat:

Roita: 3-12 vuotiaat | RoKi: 6-12 vuotiaat

Ikärajat eivät ole täysin kiveen hakattuja, joten vetäjiltä voi tiedustella, mikäli löytyy innokas luistelija, mutta ikärajat eivät ihan täsmää.

Jääkiekko ja taitoluistelu ovat molemmat loistavia lajeja ja harrastuksia. Molemmissa luistelu on isossa osassa ja vaikka tekniikoissa on paljon samaa, on niissä myös paljon eroja. Toisen lajin tekniikoiden opettelusta onkin siis paljon hyötyä molempien lajien harrastajille ja myös lajirajat rikkovalla yhteistyöllä on paljon annettavaa molemmille lajeille. Roitalla ja RoKilla onkin hyvät olosuhteet yhteistyön tekemiselle, molempien toimiessa samassa ympäristössä. Kortteliluistelun tarkoituksena onkin myös lähteä kehittämään ja tiivistämään yhteistyötä. Matalankynnyksen toiminta, jossa hauskanpito ja liikkumisesta nauttiminen ovat pääosassa, onkin loistava pohja kehittää yhteistyötä ja varsinkin kun se samalla lisää monipuolisemman matalankynnyksen harrastamisen tarjontaa! Tervetuloa Nauttimaan luistelun riemusta kahden huikean lajin parissa!

Toiminta harjoituksissa:

Kortteliluistelu on siis Rovaniemen kiekon ja Rovaniemen taitoluistelijoiden yhteinen ryhmä. Taitoluistelijat ja jääkiekkoilijat ovat "oma" ryhmänsä, mutta harjoituksissa on yhteistä puuhastelua, rasteja molemmista lajeista ja lopuksi oman lajin loppu huipennus! Molemmat lajiryhmät harjoittelevat samalla vuorolla ja samalla jäällä ja ovat suurimman osan harjoituksista yhtä samaa, lajirajat rikkovaa ryhmää!

Esimerkki harjoitusten kulusta:

1. Yhteinen lämmittely leikki koko porukalla - porukka jaetaan tarvittaessa kahteen ryhmään iän mukaan

2. Rastit - Roita: Temppurata - RoKi: Hännänryöstö leikki | Molemmat ryhmät käyvät molemmat rastit

3. Loppu huipennus :

- Roita: Piruetin harjoittelua/pientä koreografiaa/vapaata luistelua ja tanssia musiikin tahdissa

- RoKi: Kiekonhallinta rata tai leikki/peliä

Hinta: - 25€

- Hinta sisältää 8 kertaa (muutoksia voi tulla ja mikäli harjoitukset joudutaan perumaan esimerkiksi liian kovan pakkasen takia, Pyritään korvaavaa vuoroa järjestämään mahdollisuuksien mukaan).

- Kaksi viimeistä kertaa, 22.3 ja 29.3, pidetään Lappi areenalla - Mahdollisuus tutustua RoKin ja Roitan arki ympäristöön.

Pakollinen varustus:

- Tarpeeksi lämmin vaatetus, kypärä, luistimet (hokkarit tai taitoluistimet) ja maila on hyvä olla (muttei pakollinen), jos Ilmoittautuu RoKin ryhmään ja/tai haluaa osallistua ja kokeilla kiekollisia rasteja.

Ilmoittautuminen:

Ryhmään ilmoittaudutaan mukaan sille seuralle, kumpi laji kiinnostaa enemmän. Jääkiekko kiinnostaa enemmän -->ilmoittautuminen RoKille, Taitoluistelu kiinnostaa enemmän -->Ilmoittautuminen Roitalle. Ilmoittautuminen ja jatko ohjeet Sähköpostitse.

RoKi: - niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi

Roita: - luistelukoulu.roita(at)gmail.com

Mitä?

- Kortteliluistelu - hauskanpitoa, liikunnasta nauttimista ja lajiin tutustumista - Jääkiekon ja taitoluistelun parissa

Missä?

- Rommelin ulkojää - Jäkäläkatu 2

Milloin?

- Sunnuntaisin klo 16-17

Pakkasraja?

- Peruutukset pakkasen takia katsotaan aina tilanteen mukaan ja mikäli harjoitukset pidetään pakkasrajan ylittymisestä huolimatta -->Siitä ilmoitetaan kaikille. Mikäli pakkasraja ylittyy ja erillistä ilmoitusta ei tule -->Harjoituksia ei ole.

-25: Harjoitukset perutaan aina

-20: Tilanteen mukaan--> Ilmoitus, jos harjoitukset pidetään
   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat