Ilmoittautuminen Kevät kaudelle - Lapsi-vanhempi luistelu, Kiekkokoulu, G, Easy Hockey ja Tytöt!
19.12.2019 14:53 Uutiset / Pääsivusto

Lapsi-vanhempi luistelu, Neve kiekkokoulu, Leijona G, Easy Hockey ja tytöt starttaavat kevätkauden tammikuun toisella viikolla!

Lapsi-vanhempi luistelu

Rovaniemen Kiekon lapsi-vanhempi luistelu jatkuu taas tammikuun toisella viikolla. 3-6 vuotiaille suunnatussa lapsi-vanhempi-luistelussa harjoitellaan luistelun alkeita yhdessä oman vanhemman kanssa. Kevätkausi alkaa torstaina 9.1.2020. Harjoitukset pidetään Lappi areenan harjoitushalli 1:ssä torstaisin klo 17.15-18.15.

Pakolliset varusteet ovat luistimet ja kypärä (niin lapsella kuin vanhemmalla). Kevätkausi maksaa 50 e. Paikalle voi tulla kokeilemaan toimintaa ilmaiseksi 3 kerran ajan.

Ilmoittautuminen lapsi-vanhempi luistelun kevätkaudelle tästä!


Neve kiekkokoulu

RoKin Neve-Leijona kiekkokoulu on suunnattu 4-7- vuotiaille lapsille ja siellä opetellaan jääkiekon lajitaitoja kisojen, leikkien ja pelien avulla. Taitotasoksi riittää se, että kiekkokoululainen pystyy itsenäisesti liikkumaan jäällä ja kykenee näin toimimaan osana isompaa ryhmää. Kiekkokoulun kevätkausi alkaa 12.1.2020 ja harjoitukset järjestetään viikoittain sunnuntaisin. Kevätkauden hinta 60€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tästä linkistä!


Leijona G

RoKin Leijona G on kiekkokoulun alle järjestettyä toimintaa ja se on suunnattu 7-vuotiaille. Toiminta on kiekkokoulumaista jääkiekon lajitaitojen opettelua kisojen, leikkien ja pelien avulla. Pelureilla tulee olla täysi pelivarustus ja he harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin hh1 (jää 17:15-18:05) ja sunnuntaisin hh1 (jää 10:15-11:05). Kausi starttaa keskiviikkona 8.1, mutta mukaan toimintaan pääsee koko kauden ajan. Kevätkauden hinta on 125€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tästä linkistä!


Easy Hockey

Easy Hockey on Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraama hanke, jonka tavoitteena on tarjota jääkiekosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille matalankynnyksen toimintaa suopeaan hintaan. Easy Hockey toiminta on tarkoitettu 9-18 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat harjoitella ja pelata jääkiekkoa hyvällä meiningillä. Kaudelle 2019-2020 pyrimme muodostamaan 2 harraste ryhmää. Nuoremmat (Easy Hockey) ja vanhemmat (Hobby Hockey ). Easy Hockey ryhmä on tarkoitettu 9 - 13 vuotiaille tytöille ja pojille. RoKin Hobby Hockey ryhmä on tarkoitettu 14 - 18 vuotiaille tytöille ja pojille. Kevätkauden hinta 70€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen löytyy tämän linkin takaa!


Tyttökiekko

RoKi Tytöt harjoittelevat kevätkauden 2020 yhtenä ryhmänä. Tyttökiekko on tarkoitettu 7-14 vuotiaille, mutta vanhemmatkin tytöt voidaan ottaa toimintaan mukaan tilanteen mukaan(tällöin ensin yhteydenotto RoKin tyttökiekkovastaavaan - Niko Kivinummi). 2003 syntyneillä ja sitä vanhemmille suosittelemme RoKin harrastenaisia. Kevätkausi alkaa Maanantaina 6.1.2020. Alkuun harjoitukset kerran viikossa (maanantaisin) ja kun pelaaja määrä sen mahdollistaa katsotaan otetaanko toinen vuoro käyttöön (sunnuntai). Kevätkauden hinta yhdellä jäävuorolla 60€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen löytyy tämän linkin takaa!Tervetuloa mukaan ja nähdään hallilla!!

Lisätietoa voi kysyä myös osoitteesta niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat