RoKi järjestää 15.12 Girls Hockey Day tapahtuman jouluriehan yhteydessä.
Julkaistu: 20.11.2019 00.00

RoKi järjestää 15.12 Girls Hockey Day tapahtuman jouluriehan yhteydessä.

Girls Hockey Day Tapahtuma Lappi areenalla kisahallissa 15.12.2019

Mitä?

- Ilmainen kokeilu jäävuoro jääkiekosta kiinnostuneille tytöille.

- Tilaisuus tutustua muihin Rovaniemen harrastajiin.

- Hyvä tilaisuus tulla tutustumaan RoKin toimintaan.

- Huikea tilaisuus niin uusille kuin vanhoille tulla nauttimaan puuhastelusta hyvässä porukassa!

Missä?

- Lappi areenalla Kisahallissa

Milloin?

- Sunnuntaina 15.12.2019 klo 12.30-14.15

- Ilmoittautuminen ja vastaanotto alkaen klo 10.30

- Jäävuoro alkaa klo 13.00 ja loppuu klo 13.50

- Jäiden jälkeen pientä yhteistä puuhastelua klo 14.15 asti

- Tämän jälkeenkin paikalla henkilökuntaa vastailemassa kysymyksiin!

Lisä infoa voi kysyä osoitteesta niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi.

Tapahtumasta tarkemmin:

Girls Hockey Day tarjoaa ilmaisen tutustumis jäävuoron kaikille tytöille. Tapahtumassa paikalla ovat RoKin tyttökiekko pelaajat, sekä naisten harrastejoukkue ja naisten edustusjoukkue ovat myös mukana järjestämässä tapahtumaa. Girls Hockey Day Tapahtumassa pääosassa on yhdessä puuhastelu ja tutustuminen ja siinä sivussa on mahdollisuus osallistua ja kokeilla leikkejä, pelejä ja lajin omaisia harjoitteita. Tervetuloa mukaan ja ota kaverikin matkaan!!

Tapahtuma on ilmainen ja tapahtuma vaatii ilmoittautumisen, jotta saadaan tarvittavat tiedot esimerkiksi vakuutuksia varten. Roki ottaa 2007 syntyneille ja nuoremmille, jotka eivät ole vielä mukana toiminnassa, pelipassin, joka sisältää vakuutuksen. 2006 syntyneille ja vanhemmille RoKi ei pysty vakuutusta ottamaan, joten osallistuja on oman vakuutuksen varassa. Ilmoittautuminen on hyvä tehdä etukäteen RoKin nettisivuilla (linkki perässä), mutta ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä ennen jäävuoroa. Perässä linkki, josta pääse tekemään alaikäisen osallistujan ilmoittautumisen.

Tästä pääset Ilmoittautumaan mukaan tapahtumaan.

Paikalla on hyvä olla ajoissa, jottei tule kiire ilmoittautumisen ja varusteiden kanssa. Päivä alkaa vastaanotolla VIP-sisäänkäynnin aulassa (urheiluopiston puoleinen sivuovi). Vastaanotto ja ilmoittautuminen käynnistyvät klo 10.30. Jos ilmoittautumista ei ole tehty etukäteen, tehdään se vastaanoton yhteydessä. Valmiiksi ilmoittautuneet ilmoittavat vain olevansa paikalla.

Jäät alkavat klo 13.00 Kisahallissa. Varusteiksi riittävät luistimet, paksut hanskat, kypärä (nuoremmilla mielellään ristikollinen) ja maila on myös hyvä olla, muttei pakollinen. Muut varusteet lisäävät mukavuutta esimerkiksi kaatuessa. Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita jäälle, mikäli lapsi tarvitsee tukea.

Jäät loppuvat klo 13.50, jonka jälkeen luvassa on pientä puuhastelua ja GHD materiaalien jakamista. Tapahtuma päättyy noin klo 14.15 tai hiukan myöhemmin.

Samaan aikaan järjestetään tyttöjen pelitällit, joista nuorempien ryhmä osallistuu myös GHD tapahtumaan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rokin Tyttökiekon tapahtumat (2019):

- 25.11.2019 - Girls Hockey Day / Naisten jääkiekko tapahtuma - HH2

- 15.12.2019 - Girls Hockey Day - Kisahalli

- 15.12.2019 - Tyttöjen pelitällit - Kisahalli - Tästä pääset lukemaan tapahtumasta tarkemmin

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jouluriehan yhteydessä järjestettävään Girls Hockey Day tapahtumaan osallistujat saavat alennuksen Rovaniemen Rollohalliin & Hoploppiin, hintaan 10€/kpl ja alennus koskee koko perhettä. Tapahtuman yhteydessä jaetaan tositteet, jonka näyttämällä alennus annetaan. Perässä linkki Rollohallin nettisivuille.

http://www.rollohalli.fi/