Tyttöjen pelitällit Rovaniemellä sunnuntaina 15 joulukuuta!
5.11.2019 17:10 Uutiset / Pääsivusto

Luvassa mukavaa pelailua hyvässä seurassa!

Joulukuun 13.-15. päivänä luistimet suhisevat ahkerasti Lappi areenalla. Viikonloppuun mahtuu Mestis tason jääkiekkoa, huikeaa taitoluistelua, nuorimpien ryhmien joulurieha, sekä kirsikkana kakun päällä Girls hockey Day ja Tyttöjen pelitällit!


Tyttöjen pelitällit järjestetään Lappi Areenalla kisahallissa 15.12.2019, RoKin Girls Hockey Day/Naisten jääkiekkotapahtuman yhteydessä. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille Lapin alueen tyttökiekkoilijoille. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään iän perusteella (Vanhemmat ja Nuoremmat), jonka jälkeen ryhmiä tasoitellaan tarpeen mukaan. Molemmat ryhmät jaetaan kahteen joukkueseen, jotka pelaavat toisiaan vastaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vielä tarkemmat ohjeistukset joulukuun alussa. Linkki ilmoittautumiseen löytyy uutisen lopusta.

Pelitälleille osallistujat saavat alennuksen Rovaniemen Rollohalliin & Hoploppiin, hintaan 10€/kpl ja alennus koskee koko perhettä. Tapahtuman yhteydessä jaetaan tositteet, jonka näyttämällä alennus annetaan. Perässä linkki Rollohallin nettisivuille.

http://www.rollohalli.fi/

Päivän aikataulu ja ohjelma:

Klo 10.30 --> Vastaanotto ja ilmoittautuminen aukeaa Vip sisäänkäynnillä.

Klo 11.15-11.30 Kokoontuminen pukukopeille

Klo 12.00-12.50 Pienpelit - Nuoremmat ja Vanhemmat - Kisahalli

Klo 13.00-13.50 GHD - Nuoremmat - Kisahalli

Klo 14.00-14.50 Ison kentän pelit - Vanhemmat - Kisahalli

Klo 15.05-15.15 Yhteinen päivän päätös

Omakustanteinen ruokailu:

Paikan päällä on mahdollista käydä syömässä kisahallin Novelle ravintolassa omakustanteisesti. Ilmoittatumislomakkeessa kysytään allergiat.

Ravintola on auki ja ruokailu on mahdollista klo 12.00-16.00.

Ruokana:

- Lihapullat+muusi (L,G)

- Salaatti

- Leipä + levite

- Marjarahka

Hinta:

- Aikuiset - 9,5€

- Lapset - 8,5€

- Lapset Roki (seuran jäsen) 4€

Ryhmä jako ja pelimäärät:

Ilmoittautuminen on jaettu 2007 syntyneisiin ja vanhempiin, sekä 2008 syntyneisiin ja nuorempiin. Tasoitamme ryhmiä tarpeen mukaan. Esimerkiksi jos vanhempi pelaaja on vasta aloittanut tai nuorempi pelaaja on jo pelannut pitkään. 2007 syntyneelle ja vanhemmalle tulee vähintään kaksi peliä, yhdet pienpelijäät sekä yksi ison kentän pelijää. 2008 syntyneille ja nuoremmille alustavasti yhdet pienpelijäät ja osallistuminen GHD tapahtumaan, jossa omat pienpelit tai mukana GHD tapahtuman ohjelmassa.

Vakuutus:

Seurana otamme 2007 syntyneille ja nuoremmille pelipassin, joka sisältää vakuutuksen, mikäli pelaaja ei pelaa muussa joukkueessa eikä ole vakuutettu lisenssin kautta. 2006 syntyneille ja vanhemmille, emme pysty seurana ottamaan vakuutusta, vaan 2006 syntyneillä ja sitä vanhemmilla tullee olla oma vakuutuksellinen lisenssi tai muu vastaava vakuutus.

Tästä pääset ilmoittautumaan mukaan tapahtumaan!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 5.12 klo 23.59. Ilmoittautumista jatkettu 13.12 asti!

lisä infoa voi kysyä osoitteesta niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Syyskuu   »
Kategoriat