Lasten harrasteryhmien kausi alkaa - valitse ryhmäsi ja ilmoittaudu !
Julkaistu: 08.08.2019 00.00

Lasten harrasteryhmien kausi alkaa - valitse ryhmäsi ja ilmoittaudu !

Haluatko aloittaa jääkiekon harrastamisen tai jatkaa mukavan harrastuksen parissa? Uusi kiekko kausi on jo ovella ja RoKin ryhmät aloittelevat taas toimintaansa! Tulevalla kaudella RoKi kehittää kattavaa harrastepolkua kilpaurheilupolun rinnalle. Tavoitteena on lisätä matalan kynnyksen harrastus mahdollisuuksia! Tule rohkeasti mukaan! :)


RoKi Lapsi-vanhempi luistelu

Seuran nuorimmat, 3-6 -vuotiaat kurvaavat jäällä torstai iltaisin lapsi-vanhempi luistelun merkeissä. Lapsi pääsee luistelemaan yhdessä oman vanhemman kanssa ja oppimaan luistelutaidon alkeita. Lapsi-vanhempi luistelu on mukavaa yhteistä ajanvietettä lapselle ja vanhemmalle!

Pakolliset varusteet ovat luistimet ja kypärä (niin lapsella kuin vanhemmalla).

Syyskausi maksaa 50 e. Kausi alkaa torstaina 19.9.2019 klo 17.15-18.15 hh1


Ilmoittautumaan pääset tästä (Lapsi-vanhempi luistelu)


Leijona Kiekkokoulu

RoKin Neve-Leijonakiekkokoulu on suunnattu 4-7- vuotiaille lapsille (tytöt ja pojat) ja siellä opetellaan jääkiekon lajitaitoja kisojen, leikkien ja pelien avulla. Toiminnan tarkoituksena on innostaa lapsia liikunnan ja jääkiekon pariin. Taitotasoksi riittää se, että kiekkokoululainen pystyy itsenäisesti liikkumaan jäällä ja kykenee näin toimimaan osana isompaa ryhmää. Pakollisia varusteita ovat ristikollinen kypärä sekä kaulasuoja. Muut suojavarusteet, kuten polvisuojat, kyynärsuojat ja hanskat tuovat lisää mukavuutta esim. kaatuessa. Syksyn 2019 jäät alkavat sunnuntaina 22.9 klo 11:15.

Syksyn kiekkokoulun maksu on 60,- mutta jokaisella pelaajalla on mahdollisuus kokeilla ja tutustua toimintaan. Ensimmäiset 3 kokeilu kertaa ovat ilmaisia.


Ilmoittautumaan pääset tästä (Leijona Kiekkokoulu)


Leijona G

Tervetuloa mukaan Leijona G toimintaan. Toiminta on kiekkokoulumaista jääkiekon lajitaitojen opettelua kisojen, leikkien ja pelien avulla. RoKin Leijona G on kiekkokoulun alle järjestettyä toimintaa ja se on suunnattu 7-vuotiaille (-12 synt.). Tarkoituksena on, että lapsi innostuu liikkumisesta ja jääkiekosta. Joukkue ei osallistu sarjatoimintaan, vaan kevätkauden aikana voidaan järjestää yksittäisiä pelitällejä oman seuran sisällä tai lähialueellisesti. Pelureilla tulee olla täysi pelivarustus ja he harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin (jää 17:15-18:05) ja sunnuntaisin (jää 10:15-11:05).

Kausi starttaa sunnuntaina 4.9, mutta mukaan toimintaan pääsee koko kauden ajan.

Koko kauden 2019-2020 kustannusarvio on noin 250 €.


Ilmoittautumaan pääset tästä (Leijona G)


Roki Tyttökiekko

RoKi tytöt on jaettu kahteen ryhmään, F-tytöt (GHD) ja D-tytöt (Tytöt). Alaikärajaa F-tytöissä ei ole, mutta vähimmäisvaatimus on, että lapsi pystyy luistelemaan ja toimimaan itsenäisesti jäällä ilman vanhemman tukea. Jos luistelutaito on vielä hakusessa, suosittelemme lapsi-vanhempi luistelua. Tyttöjen toimintaan pääsee mukaan läpi kauden. Kaikki uudet ja vanhat tytöt ovat tervetulleita toimintaan mukaan! :)

RoKi F-tytöt (2008 ja nuoremmat)


RoKi D-tytöt (2007 ja vanhemmat)


Tästä pääset RoKi Tyttökiekon info pakettiin


RoKi Easy Hockey

Easy Hockey on tarkoitettu 9 - 18 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat harjoitella ja pelata jääkiekkoa hyvällä meiningillä. EasyHockey on matalan kynnyksen kerran viikossa tapahtuvaa toimintaa. Kaudelle 2019-2020 on tarkoitus kasata kaksi Easy Hockey ryhmää. Easy Hockey on tarkoitettu 9-13 vuotiaille harrastajille. Hobby Hockey on tarkoitettu 14-18 vuotiaille harrastajille. Tervetuloa nauttimaan jääkiekosta rennolla asenteella hyvässä seurassa!

Syyskauden 2019 harjoitukset alkavat syyskuussa. Easy Hockey harjoittelee Tiistaisin kello 20:15- 21:15 hh1, 3.9 alkaen. Hobby hockey harjoittelee perjantaisin 20:15 - 21:15 hh1. Ryhmän toiminta alkaa heti kun pelaajia on tarpeeksi. siihen asti Hobby Hockeylaiset kulkevat Easy Hockey ryhmän matkassa.

Syyskausi maksaa 70 € / pelaaja.


Tästä pääset Easy Hockey info pakettiin


Tervetuloa RoKiin lappilaisen kiekon kotiin! :)