Kiinnostaisiko valmennuspäällikön tehtävät ?
Julkaistu: 28.03.2018 00.00

Kiinnostaisiko valmennuspäällikön tehtävät ?

Rovaniemen Kiekko Ry hakee valmennuspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2018 / 2019

Rovaniemen Kiekko Ry:n toiminnassa on mukana noin 600 harrastajaa ja yli 1000 jäsentä. Seuralla on ikäkausijoukkueet G – A ikäluokissa. C-, B- ja A-juniorit sekä naiset pelaavat mestistasolla. Kilpakiekon rinnalla seura järjestää harrastekiekkotoimintaa. Seura tekee tiivistä yhteistyötä mestiksessä pelaavan RoKi Hockey:n kanssa.

Nykyisen valmennuspäällikön siirtyessä kauden 2018 / 2019 ajaksi muihin tehtäviin Rovaniemen Kiekko ry etsii jääkiekon ammattilaista päätoimiseen tehtävään.

Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu vastata seuran G – A ikäluokkien valmennuksen linjauksista, valmennuksen ohjauksesta ja tuesta. Alueellinen seurayhteistyö yhteistyössä seuran taitovalmentajan ja jääkiekkoliiton aluevalmentajan kanssa on osa tehtävänkuvaa. Tehtäviin voidaan sisällyttää seuran ikäkausijoukkueiden valmennustehtäviä.

Keskeisessä osassa tehtävänkuvaa on Lapin urheiluopiston kanssa tehtävä yhteistyö. Yhteistoimintaan sisältyy seuran leiritykseen ja valmennukseen sekä urheiluakatemiayhteistyöhön liittyviä tehtäviä. Tehtävänkuvaan kuuluu myös seuran ja urheiluopiston yhteistyöhön liittyviä kansainvälisiä kehittämistehtäviä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vahvaa osaamista junioriurheilusta ja jääkiekosta. Yhteistyö vanhempien ja eri toimijoiden kanssa on keskeisessä osassa tehtävänkuvaa, joten tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta.

Valitun henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (rikosrekisterilaki 6§ 2 momentti) vaatima rekisteriote.

Työsuhde alkaa 1.5.2018 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 30.4.2019.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 13.4.2018 sähköpostilla osoitteeseen: akoski@hotmail.fi

Lisätietoja: puheenjohtaja Antti Koski puh. 040-736 8481

Seuran uusimmat