U20 SM-sarjaottelut jatkuvat perjantaina ja lauantaina Lappi Areenalla
Julkaistu: 14.01.2021 00.00

U20 SM-sarjaottelut jatkuvat perjantaina ja lauantaina Lappi Areenalla


RoKi U20 SM-sarjaottelut jatkuvat huomenna perjantaina ja ylihuomenna lauantaina Lappi Areenalla, kun Vaasan Sport saapuu RoKin vieraaksi.
Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa kevään SM-sarjassa. Vierasjoukkue Sport pelasi edellisen kerran Oulussa viime lauantaina Kärppiä vastaan. Ottelu päättyi 9-0 Kärppien voittoon.
RoKilla on pelattuna kolme SM-sarjaottelua. Kotijoukkue lähtee nälkäisenä pisteiden metsästykseen viikonloppuna.
Päävalmentaja Mika Uramo luo katsauksen edellisen viikon otteluihin ja ennakoi tulevan viikonvaihteen otteluita.

- Ensimmäisissä otteluissa kohdattiin hyökkäykseltään vahvat lohkon kärkijoukkueet Kärpät ja JYP. Olimme avausotteluissa altavastaajia. Parhaamme tehtiin, mutta hävittiin paremmillemme. Samalla saatiin oppia tulevaan. Viikonvaihteen vastustaja Sport on erilainen, muttei yhtään helpompi vastustaja. He ovat luisteluvoimaisia ja kamppailuvalmiita. Sportin karvaus antaa kovan paineen ja kiekossa pysyminen vaatii meiltä jälleen paljon, Uramo kertoo.


Kuva: Teemu Kangas

Joukkue lähtee kapteeni Riku Helinin mukaan hyvillä fiiliksillä kahden kotiottelun viikonloppuun.

- Joukkueella on alla hyvä treeniviikko ja nyt saadaan taas nauttia pelaamisesta kotona ja päästään taistelemaan pisteistä.

Sportia Helin kuvaa vastustajana fyysiseksi joukkueeksi, joka on kova tekemään töitä. Siihen kotijoukkueen pitää pystyä vastaamaan.

Koronarajoituksista johtuen viikonvaihteen molemmat ottelut pelataan ilman paikalla olevaa yleisöä. Ruutu-palvelun kautta voit seurata molemmat ottelut suorana selostettuna.

RoKi U20 - Sport, pe 15.1. klo 18:40 Lappi Areenalla
RoKi U20 - Sport, la 16.1. klo 12:40 Lappi Areenalla

Seuran uusimmat