Yleisörajoituksia RoKin Naisten Liigan alemman jatkosarjan kotiotteluihin
Julkaistu: 30.12.2020 00.00

Yleisörajoituksia RoKin Naisten Liigan alemman jatkosarjan kotiotteluihin

Lapin aluehallintovirasto jatkaa tammikuun loppuun asti rajoitusta, joka kieltää yli 50 henkilön yleisötilaisuudet Lapin sairaanhoitopiirin alueella 31. tammikuuta saakka. Syynä on koronavirustartuntojen leviämisen ennaltaehkäiseminen. Tilaisuuksia on kuitenkin mahdollista järjestää terveysviranomaisten voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti, mikäli niihin osallistuu korkeintaan 50 ihmistä.

Tiukkojen rajoitusten vuoksi RoKi on päättänyt, että tammikuun kotiotteluihin otetaan sisään 45 etukäteen ilmoittautunutta kausikorttilaista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ottelukohtaisesti, eikä otteluihin järjestetä lipunmyyntiä erikseen.

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen rokinaiset@gmail.com. Ilmoittautuneille vastataan myönteisesti tai kielteisesti, riippuen onko paikkoja otteluun jäljellä. Ilmoittautuminen ensi viikon lauantain (16. tammikuuta) kotiotteluun RoKi-JYP alkaa maanantaina klo 9.00.

Tammikuun kotiottelut:

La 16.1. RoKi - JYP (klo 15:45) Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 11.1. klo 9.00

La 30.1. RoKi - Lukko (klo 18:15) Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 25.1. klo 9.00

RoKin kaikki ottelut on nähtävissä myös Ruutu+ -palvelusta - uusille asiakkaille ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi, sen jälkeen 9,95€ kuussa. Tilaa omasi: http://bit.ly/2L4Iufu

RoKin naisten kotiotteluissa ei ole tiedossa tapahtuneita koronatartuntoja tai alitistumistilanteita kuluneella kaudella. Kiitämme katsojia, toimitsijoita ja joukkueita vastuullisesta toiminnasta kotiotteluissamme!

RoKin kausi jatkuu Naisten Liigan alemmassa jatkosarjassa lauantaina 9. tammikuuta vierasottelulla Rauman Lukkoa vastaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista otteluohjelmaan tai muista toimenpiteistä tarvittaessa.