RoKin tyttökiekon harrastetoiminnan tarjonta kasvaa ja pelaajapolku kehittyy!
Julkaistu: 04.09.2020 00.00

RoKin tyttökiekon harrastetoiminnan tarjonta kasvaa ja pelaajapolku kehittyy!

Rovaniemen kiekon Tyttöjen ja Naisten toiminta kasvaa ja kehittyy!

Rovaniemellä eletään jännittävää aikaa Tyttökiekon ja Naisten jääkiekon saralla! Naisten joukkue nousi Naisten Liigaan viime kaudella ja tämän kauden avaus pelit lähestyvät! Rovaniemelle perustettiin uusi Naisten haastajajoukkue (RoKi Pilke). RoKin matalankynnyksen harrastustoiminnan tarjonta kasvaa 4-8 vuotiaille tytöille tarkoitetulla RoKin Naisten Luisteluleikit ryhmällä. Kaiken kaikkiaan, RoKin tyttöjen pelaaja-/harrastajapolku kasvaa ja kehittyy hyvää vauhtia!


RoKin Naisten Luisteluleikit (4-8 vuotiaat):

RoKi Naisten Luisteluleikit -ryhmä on tarkoitettu n. 4-8 vuotiaille luistelemisesta leikin ja pelailun kautta kiinnostuneille. Luisteluleikit-ryhmä ei ole vielä varsinaista jääkiekkoa - Ryhmässä luistellaan ja leikitään, sekä ohjataan pikkuhiljaa lasta leikinomaisiin peleihin. Mukaan voi tulla helposti ensikertalaisena, mutta olisi hyvä, että lapsi pysyisi jo itse pystyssä luistimilla. Varusteiksi riittää kypärä ja luistimet (ei mailaa).

  • Ryhmän kolme ensimmäistä harjoitusta ovat ilmaisia kokeilukertoja!

Tästä linkistä pääset tutustumaan ryhmään ja sen toimintaan tarkemmin!


RoKi Tytöt U14 (7-14 vuotiaat):

RoKin Tytöt U14 ryhmä on tarkoitettu 7-14 vuotiaille tytöille. Ryhmän toiminta on jääkiekon lajitaitojen opettelua kisojen, leikkien ja pelien avulla. Hauskanpito ja liikunnasta nauttiminen ovat toiminnassa pääosassa. Vanhempien tyttöjen harjoitteluun otetaan jo mukaan enemmän lajitaito harjoittelun mukaista toimintaa.

  • Ryhmän kaksi ensimmäistä harjoitusta ovat ilmaisia kokeilukertoja!

Tästä linkistä pääset tutustumaan ryhmään ja sen toimintaan tarkemmin!


Tyttöjen pelaajapolku RoKi:ssa:

Tästä linkistä pääset tutustumaan pelaajapolkuun tarkemmin!


RoKi Naiset Harraste:

RoKi Naiset haastajajoukkue:

RoKi Naiset – Edustus:


RoKin Lätkärieha starttaa tyttöjen kauden jo etukäteen!

Lätkärieha on Ilmainen tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisuuden tulla tutustumaan toimintaan ja aloittamaan kauden jo ennen harrasteryhmien toiminnan alkamista! Tapahtuman viimeinen jäävuoro (klo 12.15-13.05) on tarkoitettu Easy Hockey ja tyttökiekko toiminnasta kiinnostuneille ja jo mukana oleville!

Tästä Linkistä pääset tutustumaan tarkemmin Lätkärieha tapahtumaan!