Tanskalainen Liv Fjordbak Hansen RoKin naisten hyökkäykseen
Julkaistu: 06.08.2020 00.00

Tanskalainen Liv Fjordbak Hansen RoKin naisten hyökkäykseen

RoKin naisten joukkueen hyökkääjistö vahvistuu tanskalaisella Liv Fjordbak Hansenilla. Monipuolinen 21-vuotias Fjordbak Hansen on pelannut viime vuodet Tanskan liigaa Aarhusissa, ja oli jo mukana RoKin kesäleirillä heinäkuussa. Tanskalaishyökkääjä saapuu uusiin haasteisiin Rovaniemelle hyvin motivoituneena.

- Olen todella innoissani sopimuksesta RoKiin, ja on mahtavaa olla osana näin hienoa ja taitavaa joukkuetta, Fjordbak Hansen kommentoi.

Vaikka tehty sopimus on toistaiseksi vain vuoden mittainen, on taustalla ajatus pidemmästä sitoutumisesta RoKiin.

- Hienoa saada Liv tänne, hän on erittäin motivoitunut kehittymään ja hänellä on paljon potentiaalia. Meille oli myös tärkeää, että hän on kiinnostunut sitoutumaan tänne pidemmäksi aikaa, vaikka tässä kohtaa tehtiinkin vain vuoden sopimus, kertoi päävalmentaja Tuomas Liitola.

Kuva: Arno Hämäläinen

RoKin naisten liiga- ja haastajajoukkueessa on nyt yhteensä 27 sopimuspelaajaa. Lisää pelaajia julkistetaan elokuun aikana ja kokoonpanojaot ilmoitetaan ennen kauden alkua.

Tulevista harjoitusotteluista kerrotaan lisää ensi viikolla. Liigakausi alkaa vierasottelulla 5. syyskuuta Kuopiossa KalPaa vastaan, ja ensimmäisessä kotiottelussa 12. syyskuuta vastaan asettuu Tampereen Ilves.


Naisten sopimustilanne kaudelle 2020-2021:

Maalivahdit (3): Janita Haapasaari (uusi), Janika Järvikari (uusi), Olivia Last

Puolustajat (8): Iida Heikonen (uusi), * Maria Heinonen (uusi), Aino Karppinen (uusi), Ira Kumpula, Laura Kuukasjärvi (uusi, Adalmiina Makkonen (uusi), Emmi Mourujärvi, Anna Venho

Hyökkääjät (16): Liv Fjordbak Hansen (uusi), Jenna Hietala (uusi), Viivi Iso-Kouvola (uusi), Jasmin Karjalainen, Moona Keskisarja, Sanni Kontiosalo, Ella Lahtela, Marianne Lassila (uusi), Alisa Makkonen (uusi), Eveliina Ollila, Siiri Peuraniemi, Jenna Pirttijärvi, Tiina Pöllänen, Saara Siivonen (uusi), Sina-Safira Säily (uusi), Linnea Tulkki

* = myös hyökkääjä