Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on nyt käynnissä!
9.8.2017 13:34 Uutiset / Pääsivusto

Neve-Leijonakiekkokoulu, lapsi-vanhempi luistelu, tyttökiekko, G-juniorit ja Easy Hockey aloittavat toimintansa taas syyskuussa!

Rovaniemen Kiekon 3-9-vuotiaiden toiminnassa on vuosittain mukana yli 200 lasta. Ilmoittautumiset alkavan kauden ryhmiin ovat käynnissä. Kokosimme tähän uutiseen tietoa syyskuussa aloittavista ryhmistä. Ilmoittautumislinkit toimintaan löytyvät Rokin kotisivujen oikeasta sivupalkista.


LAPSI-VANHEMPI LUISTELU 3-6-VUOTIAILLE

Seuran nuorimmat, 3-6 -vuotiaat viilettävät jäällä torstai iltaisin lapsi-vanhempi luistelun merkeissä. Lapsi pääsee luistelemaan yhdessä oman vanhemman kanssa ja oppimaan luistelutaidon alkeita yhdessä ohjaajien johdolla. Jäällä leikitään ja harjoitellaan mm. etu- ja takaperinluistelua, liukuja, kaatumista ja ylösnousemista. Yhteisen toiminnan lisäksi jäällä on aina omaa aikaa luistella ja harjoitella ohjaajan opettamia asioita yhdessä oman vanhemman kanssa. Harjoitukset päätetään aina yhteisleikkiin sekä loppuhuutoon.

Rovaniemen Kiekon lapsi-vanhempi luistelu alkaa taas syyskuussa. Ensimmäiset harjoitukset ovat torstaina 28.9.2017 klo 17.30-18.20. Harjoitukset pyörivät torstaisin klo 17.30-18.20 Lappi-Areenan harjoitushalli 2. Viikolla 42 ja 44 ei ole harjoituksia.

Pakolliset varusteet ovat luistimet ja kypärä (niin lapsella kuin vanhemmalla). 10 harjoituskertaa maksaa 50 e.

Lisätietoa: seuratyöntekijä sofia.pohjanen@rovaniemenkiekko.fi
NEVE-LEIJONAKIEKKOKOULU 4-7-VUOTIAILLE

Suomen Jääkiekkoliiton palkitsema Rokin Neve-Leijonakiekkokoulu käynnistyy sunnuntaina 17.9. Leijonakiekkokoulu on jääkiekkoliiton toimintamalli 4 – 7-vuotiaiden jääkiekkoharjoittelusta. Tavoitteena on kehittää lasten urheilutoiminnan laatua ja rakentaa jatkuvan kehityksen malli kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulutoimintaan on sitoutunut jo 200 suomalaista jääkiekkoseuraa. Tämä tarkoittaa jopa 12 000 lapsen yhteistä Leijonakiekkokoulua.

Leijonakiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia, kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain. Kiekkokoululaiset jakautuvat iän mukaisesti kolmeen ryhmään. Kiekkokoulun rehtorina toimii seuran Taitovalmentaja Heikki Kemppainen ja ohjaajina Leijonakiekkokoulun ohjaajakoulutuksen suorittaneet valmentajat. Sunnuntaisin kokoonnutaan harjoittelemaan jääkiekon perusteita, leikkiä unohtamatta. Kiekkokoulun syyskausi maksaa 60€. Hinta sisältää Leijonapaidan (uusille), vakuutuksellisen pelipassin, sekä 20 tuntia ohjattua jääharjoittelua. Kiekkokoulussa lapsen tulee pystyä toimimaan itsenäisesti jäällä ilman vanhemman tukea. Jos luistelutaito on vielä hakusessa, suosittelemme lapsi-vanhempi luistelua.

**Kiekkokoululaisen varustelista: Luistimet (hokkarit), ristikollinen kypärä suojaa myös kasvoja, mailan tarvitsee pelaamiseen, kaulasuoja suojaa viilloilta sekä lämmittää mukavasti, oma juomapullo, polvisuojat ja kyynärsuojat eivät ole pakolliset mutta suositeltavat.

Lisätietoa: taitovalmentaja heikki.kemppainen@rovaniemenkiekko.fi
TYTTÖKIEKKO

Jääkiekkokausi on alkamaisillaan myös tyttöjen osalta. RoKi tytöt aloittavat harjoituskautensa syyskuun alussa ja ilmoittautuminen tulevalle kaudelle on nyt avattu. Tytöt harjoittelevat tulevalla kaudella kaksi kertaa viikossa, vakiovuorot ovat keskiviikkoisin klo 17.30-18.20 ja sunnuntaisin klo 11.30-12.20. Jokaisen harjoituksen jälkeen on lisäksi 30 min oheisharjoitus.

RoKi tytöt on jaettu kahteen ryhmään, F-tytöt ja D-tytöt. F-tytöt ovat 07- ja nuorempia, D-tytöt 06- ja vanhempia. 01 syntyneet ja vanhemmat voivat ilmoittautua RoKin harrastenaisiin. Alaikärajaa F-tytöissä ei ole, mutta vähimmäisvaatimus on, että lapsi pystyy luistelemaan ja toimimaan itsenäisesti jäällä ilman vanhemman tukea. Jos luistelutaito on vielä hakusessa, suosittelemme lapsi-vanhempi luistelua. Tyttöjen toimintaan pääsee mukaan läpi kauden.

Tule kokeilemaan ja katsomaan paikanpäälle jos mietityttää ja ilmoittaudu vasta sitten! Kokeilukerralla riittää, että mukana on luistimet, kypärä ja maila. Ilmoittautumisen jälkeen pakolliset varusteet ovat luistimet, maila, ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja polvisuojat. Muita varusteita suositellaan (pieneksi käyneitä varusteita kannattaa tiedusteilla muilta vanhemmilta). F-tyttöjen kuukausihinta on 40 €/kk ja D-tyttöjen 60 €/kk, hinta sisältää 2 x jäät viikossa, pelipaidan harjoituksissa, omat sukat, pelimatkat.

RoKi tytöt pelaavat kauden aikana pelejä Lapin muita tyttökiekkojengejä vastaan. Peleihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Lisätietoa: Tyttökiekkovastaava sofia.pohjanen@rovaniemenkiekko.fi
G-JUNIORIT

RoKin G-juniorijoukkue on seuran ensimmäinen ikäkausijoukkue ja se koostuu 2010 syntyneistä pelaajista. Osa pelaajista on ollut mukana RoKin järjestämässä kiekkokoulussa, mutta mukaan mahtuu myös uusia kiekkoharrastusta aloittelevia pelureita. G-junioreissa opetellaan jääkiekon lajitaitoja kisojen, leikkien ja pelien avulla. G-juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

G-juniorivaiheessa kaikilla pelaajilla tulee olla täysi pelivarustus: hokkarit, polvisuojat, alasuojat, housut, hartiasuojat, kyynärsuojat, kaulasuoja, ristikollinen kypärä, hanskat sekä maila.

G-juniorijoukkueen ohjaajina toimivat pääsääntöisesti pelaajien vanhemmat. Mikäli sinulta löytyy kypärä, luistimet, maila sekä luistelutaitoa (ei vaadi peli- tai valmennuskokemusta) lisäksi osaat heittäytyä mukaan lasten maailmaan, leikkeihin ja peleihin, niin tule mukaan ohjaajaksi. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ohjajaa ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeessa. Kaikki ohjaajat saavat Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulun ohjaajakoulutuksen sekä tunnukset Jääkiekkoliiton materiaalipankkiin.

**Kustannusarvio:

  • 36 pelaajaa
  • Toimintakausi: syyskuu - huhtikuu
  • Hinta: 200 € syyskausi, 150 € kevätkausi
  • Toiminta: harjoitukset koko kauden ajan 2 x vko
  • Kolme turnausta ja kauden päätösleiri
  • Hintaan kuuluu Leijonaliigan pelipassi, leijonapaidan (uusille) ja seuran jäsenmaksu 35 € pelaaja

Lisätietoa: taitovalmentaja heikki.kemppainen@rovaniemenkiekko.fi
F-JUNIORIT

Elokuun aikana kauden aloittavista 2008 ja 2009 syntyneistä lapsista muodostetaan ikäluokittain kaksi F-joukkuetta. Joukkueet pelaavat harjoitusten lisäksi Lapin alueen Leijonaliigaa toisten seurojen joukkueiden kanssa. Näihinkin ryhmiin otetaan edelleen uusia pelaajia. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme valikosta joukkueet.
EASY HOCKEY 10-14 VUOTIAILLE

Easy Hockey on tarkoitettu 10-14 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat harjoitella ja pelata jääkiekkoa hyvällä meiningillä. Easy Hockey on Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraama hanke, jonka tavoitteena on tarjota jääkiekosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille matalankynnyksen toimintaa suopeaan hintaan. Yli 14 vuotiaat voivat olla yhteydessä harrastejoukkue RoKi Teamiin.

Harrastekiekossa vaadittavat varusteet ovat ristikollinen kypärä, kaulasuoja, hanskat ja säärisuojat. Lisäksi suositeltavia varusteita ovat kyynärsuojat, alasuojat, housut ja hartiasuojat. Jos pelaajalla on kiinnostusta olla maalivahtina, löytää seuralta varusteet lainaan vuoron ajaksi.

RoKin Easy Hockey harjoitukset alkavat syyskuussa. Vakiovuoro on tiistaisin 12.9 alkaen Lappi Areenan harkkahalli 1 klo 20:15-21:05. (Pukukoppi ilmoitetaan aina eteisen jäänvarauslistassa)

Syyskausi maksaa 70 € / pelaaja. (viikolla 42, 44 ja 45 ei ole harjoituksia). Hinta sisältää 12 jäätä, vakuutuksellisen pelipassin, valmennuksen ja sekä pelipaidan harjoituksissa.

Lisätietoja: harrastekiekkovastaava sofia.pohjanen@rovaniemenkiekko.fi   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat