Rovaniemen Kiekolle Sinettiseuratunnustus laadukkaasta työstä
24.11.2016 21:58 Uutiset / Pääsivusto

Rovaniemen Kiekon laaja-alainen toiminta palkittiin Lapin liikunnnan vuosikokouksessa 1000 €:n kannustestipendillä.

Valon ja suomalaisen energiayhtiö Gasumin yhteistyön kohteena ovat lasten ja nuorten hyvinvointia edistävät Sinettiseurat. Gasumin tuki suomalaisille urheiluseuroille on merkittävä, tuki koostuu Vuoden Sinettiseura-palkinnosta ja 14 alueellista 1000 euron kannustuspalkinnosta Sinettiseuroille eri puolilta Suomea.

Alueellisten kannustuspalkintojen lisäksi Gasum ja Valo myönsivät vuoden Sinettiseurapalkinnon, jonka sai Salibandyseura Vantaa. Seura palkittiin Vuoden 2016 Sinettiseurana Valon Sinettiseuraseminaarin iltajuhlassa aiemmin tänä syksynä. Palkinnon arvo on 5000 euroa.

Sinettiseuratoiminnan avulla haluamme kannustaa seuroja kehittämään omaa toimintaansa siten, että se innostaa lapsia, nuoria ja aikuisia osallistumaan. Kannustuspalkintoja saavat seurat ovat loistavia esimerkkejä laadukkaasta seuratyöstä. On ilo saada tuoda esille näitä upeita tarinoita, kommentoi Valon seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja.

Perusteena palkinnon saamisen oli RoKin panostus perinteisen ikäkausijoukkue toiminnan lisäksi myös jääkiekon harrastetoiminnan kehittämiseen sekä osallistuminen nuorten tyokokeiluihin seuratyössä mahdollistavaan Soppi hankkeeseen.

Palkinnon vastaan ottanut valmennuspäällikkö Mika Uramo oli iloinen tunnustuksesta. - On hienoa olla mukana seurassa, jonka toiminta kasvaa ja kehittyy kaikilla osa-alueilla. Nyt saatu tunnustus on kiitos kaikille seuramme tekijöille lasten harrastetoiminnasta aikuisten kilpakiekkoon.

Lapin Liikunnan vuosikokous palkitsi muoniolaisen Reino Holckin elämäurapalkinnolla. Palkinto meni ansaitusti Muonion taikapeukalolle, joka on tapahtumien keskipisteessä päässyt kokemaan ja näkemään suksen ja suksivoiteiden yli puolivuosisataisen kehityksen.

Lapin liikuntapalkinnon sai vahvaa nuorisotyötä tekevä Tornion Ice Hockey Club. – On hienoa, että tällaista pientä kasvattajaseuraa muistetaan. Olemme tehneet juniorityötä länsirajalla 40 vuotta, TIHC:n puheenjohtaja Jari Ponkala totesi Lapin Kansan haastattelussa.

Rovaniemen Kiekko onnittelee Reino Holckia ja Tornion IHC:tä.   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat