ROKI, Lämärit ja TIHC tiivistävät yhteistyötään
23.3.2017 13:12 Uutiset / Pääsivusto

Kolme Lapin suurinta jääkiekkoseuraa ottavat ison askeleen seurayhteistyössä. Rovaniemen Kiekko, Kemin Lämärit ja Tornion Ice Hockey Club tekevät merkittävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyö koskee ensisijaisesti A-juniori-ikäisten yhteistyötä, mutta tiivistää yhteistyötä myös muissa ikäryhmissä.

Meri-Lapin seurojen kanssa tehtävän yhteistyön lisäksi RoKi jatkaa tulevalla kaudella valmennusyhteistyötä myös Kittilän Palloseuran kanssa. Lisäksi Rovaniemen Kiekko neuvottelee parhaillaan valmennusyhteistyöstä myös muiden seurojen kanssa.

Nyt julkaistavan yhteistyön pohjana on viime kauden aikana Lämäreiden ja TIHC:n tekemä esisopimus, jota on hyvässä hengessä rakennettu eteenpäin yhdessä myös RoKin kanssa. Tulevan yhteistyön avulla alueen pelaajille voidaan tarjota kovia pelejä TIHC:n, Lämäreiden tai Rokin joukkueissa.

Kemiin perustetaan A-junioreiden Mestis-joukkue, jossa pelaavat Lämäreiden, TIHC:n ja Rokin vuosina 1996-1999 -syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa Kemissä nimellä Roki/Lämärit ja tekee tiivistä yhteistyötä Tornion ja Rovaniemen miesten edustusjoukkueiden välillä. TIHC pelaa miesten edustusjoukkueella II divisioonassa tai Suomisarjassa. Rovaniemellä Roki Hockey jatkaa Mestiksessä ja pääosin A-juniori-ikäisistä koostuva Roki Rebels pelaa miesten II divisioonassa.

Yhteistyötä tehdään myös muissa ikäryhmissä. B-junioripelaajat Kemistä ja Torniosta voivat pelata Rovaniemellä oman ikäluokkansa joukkueessa. Kemi-Tornio –alueen C-juniori-ikäisten joukkueet ja sarjatasot varmistuvat kevään aikana. Rovaniemellä Rokin joukkue tavoittelee paikkaa C:n SM-karsinnoista ja yksi joukkue Kemi-Torniosta ilmoitetaan C1-Mestiskarsintaan. Joukkueiden välillä voidaan kauden aikana tehdä pelaajasiirtoja, mikäli tähän on tarvetta

Yhteistyöllä turvataan joukkueiden toimintaa eri ikäryhmissä kaikissa kolmessa seurassa. Näin saadaan vahvistettua myös lappilaista pelaajapolkua.

Klikkaa isommaksi seurojen yhteinen tiedote kokonaisuudessaan:

http://rovaniemenkiekko.fi/materiaalipankki/?download=11601


   
Lisää uutisia
Rovaniemen Kiekko
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat