IPK - RoKi B   3 - 6

Iisalmi

RoKi-B joutui lujille vieraissa

Lapin Kansa 26.2.2017 Mikko Kinisjärvi

Rovaniemen Kiekko väänsi tiukkojen vaiheiden jälkeen voiton B-nuorten Mestiksessä Iisalmessa IPK:n vieraana. Mestiksen kärkijoukkue RoKi sai tehdä täyden päivätyön, mutta voitto irtosi lopulta maalein 3–6 (0-1, 3-3, 0-2). RoKi meni toisessa erässä 3-1 johtoon, mutta IPK tuli tasoihin reilussa parissa minuutissa. RoKi sai tärkeän pukukoppimaalin aivan erän loppuun, kun Elmeri Ylipaavalniemi laukoi RoKille 4-3 osuman. Päätöserässä RoKi iski vielä kahdesti ja voitolla RoKi piti asemansa sarjan kärjessä. RoKin tehomies oli pisteet 2+2 nakuttanut Pekka Hartikainen.

Viikonlopun molemmat ottelunsa voittaneen joukkueen tukipilari oli jälleen maalivahti Tommi Ronkainen (kuvassa) joka oli lauantaina ensimmäistä kertaa mukana myös edustusjoukkueen kokoonpanossa.

Tilastot
IPK

3 - 6

0 - 13 - 30 - 2
9'Jäähy: 2 minKurkinen Roni
12'Jäähy: 2 minSäärelä Joonas
15'Jäähy: 2 minJurvansuu Tuomas
19'MaaliKaarela Elias
19'MaalisyöttöKurkinen Roni
19'2. maalisyöttöWaara Ville
20'MaaliJurvansuu Tuomas
29'Jäähy: 2 minSäärelä Joonas
32'MaaliHartikainen Pekka
32'MaalisyöttöNevala Lauri
32'2. maalisyöttöHanska Santeri
34'Jäähy: 2 minYlipaavalniemi Elmeri
39'MaaliYlipaavalniemi Elmeri
39'MaalisyöttöHartikainen Pekka
39'2. maalisyöttöHelin Riku
42'MaaliNevala Lauri
42'MaalisyöttöHartikainen Pekka
44'Jäähy: 2 minKaarela Elias
58'Jäähy: 2 minRissanen Aatu
59'MaaliHartikainen Pekka
59'MaalisyöttöKurkinen Roni
59'2. maalisyöttöHanska Santeri