Rokin maalivahdit Joni Myllykosken komentoon
30.7.2020 10:31 Uutiset / Maalivahdit

RoKi on kiinnittänyt maalivahtivalmentajaksi Joni Myllykosken. Myllykoski, 36, tulee jatkamaan Kimmo Mäen hyvää työtä sekä edustusjoukkueen, että seuran maalivahtipolun parissa.

Myllykoski saa johdettavakseen edustus- ja U20 -joukkueen maalivahtien lisäksi seuran juniorijoukkueiden maalivahtivalmentajat, sekä maalivahdit heidän omissa erikoisharjoituksissaan.


Torniosta kotoisin oleva Myllykoski eteni vuosi sitten päättyneellä pelaajaurallaan Tornion IHC:n ja Oulun Kärppien juniorien kautta Liiga -maalivahdiksi. Ammattilaisena Myllykoski pelasi peräti 14 -vuotta JYP:n, Lukon ja HPK:n liigajoukkueiden lisäksi Tanskan, Italian ja Itävallan pääsarjoissa. Pelaajaurallaan hän pääsi juhlimaan mestaruutta Liigassa, Tanskan pääsarjassa, sekä Mestiksessä. Peliuransa jälkeen hän on toiminut maalivahtivalmentajana Tornion IHC:ssa ja Erste Liigassa Unkarilaisessa Ferencvarosissa.


- Olen tosi innoissani pestistä. Hienoa jatkaa ammattilaisuran jälkeen valmennushommissa. Lappilaisena kaverina minulle on iso juttu päästä auttamaan Lapin maalivahteja ja maalivahtivalmentajia, jotta täältä tulevaisuudessakin on mahdollisuus päästä ammattilaissarjoihin. Olen kulkenut tien lappilaisesta junnusta ammattilaiseksi. Toivottavasti omalta osaltani toimin esimerkkinä nuorille maalivahdeille, että Lapista on mahdollisuus päästä pelaamaan ammattilaissarjoihin asti, Joni Myllykoski sanoo.

Maanantaisin pidettävät juniorimaalivahtien jääharjoitukset käynnistyvät jälleen 10.8. RoKin maalivahtiharjoituksiin voivat ilmoittautua myös yhteistyöseurojen maalivahdit ja heidän valmentajansa.

ROKIN MAALIVAHTIVALMENTAJAT 2020-21
Edustus: Joni Myllykoski
Naiset: Teppo Hiekkaranta
U20: Joni Myllykoski
U18: Jiri Kumpuvaara
U16: Niko Mäki
U15: Niko Mäki
U14: Iiro Niemi
U13: Janne Lappalainen
U12: Tuomo Mikkola
U11: Jarmo Vaarala
U10: J-P Mikkola


   
Lisää uutisia
Maalivahdit
«  Marraskuu   »
Kategoriat