Vaisu toinen erä vei pisteet SaiPalle
Julkaistu: 18.01.2021 00.00

Roki U16 kohtasi sunnuntain kotipelissä uuden tuttavuuden SaiPa/Ketterän. Ensimmäisen erän lupaava peli-ilme ja 1-0 johtotilanne kääntyi kuitenkin turhan nopeasti toisessa erässä ikävästi vastustajalle kun SaiPa laukoi tasoitusmaalin jälkeen alle neljässä minuutissa kolme maalia.

Roki jatkoi kolmanteen erään 1-4 tilanteessa ja vaikka pelistä sai jo vähän otettakin niin se ei riittänyt kuromaan vastustajan johtoasemaa kiinni. Peli päättyi lopulta 2-6 ja SaiPa keräsi pitkän matkan kunniaksi pisteet kotiin.

Maalit taituroivat ensimmäisessä erässä Matti Leinonen ja kolmannessa erässä Otto Kuusela. Kummankin maalin syötti Roni Kangas.

Roki U16 kohtaa tulevana lauantaina kotihallissa SapKon. Olisiko nyt tilaisuus voittaa kotona?