Naisten edustuksen Pirttijärvi, Karppinen ja Hietala jälleen maajoukkueleirityksiin
Julkaistu: 19.08.2020 00.00

Naisten edustuksen Pirttijärvi, Karppinen ja Hietala jälleen maajoukkueleirityksiin

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue pitää ottelu- ja treenileirin Vierumäellä 24.-28. elokuuta. RoKin naisten edustusjoukkueesta mukaan valittiin hyökkääjä Jenna Pirttijärvi ja puolustaja Aino Karppinen. Molemmat olivat jo mukana kesäkuun alun maajoukkueleirityksessä Vierumäellä, Karppinen myös heinä-elokuun otteluleirillä niin ikään Vierumäellä.

Naisleijonat pelaa leirillä kolme harjoitusottelua. Tiistaina 25.8. vastaan luistelee KJT Haukkojen U17-poikajoukkue, ja keskiviikkona 26.8. KooKoon U17-poikajoukkue. Leirin viimeisessä ottelussa torstaina 27.8. naiset pelaavat Kiekko-Espoon Challenger -joukkuetta vastaan.

RoKin hyökkääjä Jenna Hietala valittiin puolestaan alle 18-vuotiaiden tyttöjen ottelu- ja treenileirille niin ikään Vierumäelle 24.-28. elokuuta. Tyttöleijonat pelaa kaksi harjoitusottelua Pelicansin ja KJT Haukkojen U15-poikajoukkueita vastaan 26.-27. elokuuta. Hietala oli mukana myös aiemmin Tyttöleijonien kesäkuun alun jää- ja testileirillä Kuortaneella.

Onnea valinnoista, ja tsemppiä kaikille leirityksiin!

RoKin naisten seuraava harjoitusottelu pelataan tänään klo 18.30 RoKin U15-poikajoukkuetta vastaan, ja lauantaina 22.8. joukkue matkustaa Oulun Kärppien vieraaksi. Liigakausi alkaa 5. syyskuuta vierasottelulla KalPaa vastaan, ja ensimmäisessä kotiottelussa 12. syyskuuta vastaan asettuu Tampereen Ilves.

Kuva: Arno Hämäläinen