Naisten edustusjoukkue tiiviimmin osaksi tyttökiekkoa, kummipelaaja toiminnan myötä!!
8.10.2019 13:01 Uutiset / ROKI Tytöt

Kummipelaaja toiminta lisää yhteisöllisyyttä ja tuo paljon lisäarvoa niin tyttökiekkoilijoille kuin naisten edustuksenkin pelaajille!

RoKilta ja rovaniemeltä löytyy hyvä ja vahva pohja tyttökiekolle. Tyttökiekko joukkueen kausi on startannut mukavasti ja harrastajamäärä on lähtenyt kasvamaan jopa odotettua paremmin. Lisäksi RoKin poikien ikäkausi joukkueissa pelaa myös hyvä määrä tyttökiekkoilijoita. Tähän kun lisätään vielä kasvussa oleva naisten harrastejokkueiden pelaajamäärä ja RoKin naisten edustusjoukkueen kehitys viime vuosien aikana, niin voisi sanoa, että potenttiaalia löytyy ja paljon! Rokilta löytyykin siis harrastepolku tytöille ja naisille ja rinnalle kilpapolku poikien ikäkausi joukkueiden matkassa aina naisten edustusjoukkueeseen asti.

Yhteisöllisyyden ylläpito on myös erittäin tärkeää eikä sitä saa unohtaa kehityksen keskellä. Tyttö ja naisten jääkiekon tiiviyttä ja yhteisöllisyyttä edistääkseen RoKi ja Naisten edustusjoukkue aloittavat kummipelaaja toiminnan tyttökiekkoilijoille. Naisten harrastejoukkue on myös mukan yhteisessä toiminnassa. Naisten harrastejoukkue on mukana Girls Hockey Day/Naisten jääkiekko tapahtumissa. Tyttökiekolla ja naisten harrastejoukkueella on myös yhteiset harjoitukset, tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Tässäkin yhteistyössä on vielä paljon potenttiaalia kehitykselle.

Mitä kummipelaaja toiminta käytännössä tarkoittaa?

- Edustus tukee tyttökiekon toimintaa auttamalla pyörittämään tyttökiekon valmennusta. Edustuksesta valitaan niin sanotut pääkummit, jotka toimivat valmentajina tyttökiekko joukkueelle.

- Muut kummit tuuraavat tarvittaessa pääkummeja valmentamisen pyörittämisessä

- Edustus on mukana järjestämässä oheistoimintaa tyttökiekolle. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi tapaamista edustuksen kanssa ennen peliä jonka jälkeen vielä katsomme porukalla naisten pelin.

- Edustus on mukana Girls Hockey Day/ Naisten jääkiekko tapahtumissa, auttamassa tapahtumien pitämisessä ja olemalla jäillä mukana tsemppaamassa ja tukemassa uusia kokeilijoita.

Kummipelaaja toiminta onkin siis osa isompaa tavoitetta yhdistää ja tiivistää rovaniemen tyttö ja nais jääkiekko porukoita, edistää toimintaa ja luoda hyvät ja selkeät "polut" tytöille ja naisille harrastaa ja kilpailla lajin parissa oman tason ja innon mukaan! Kun teemme yhdessä töitä niin tulemme pääsemään pitkälle ja kehitämme toimintaa jatkuvasti entistä ehommaksi!!   
Lisää uutisia
ROKI Tytöt
«  Heinäkuu   »
Kategoriat