Kuukauden tauon jälkeen Naisten Liigaa Lappi Areenalla - RoKi saa vieraita Helsingistä ja Kuopiosta
27.11.2020 14:37 Uutiset / ROKI Naiset

Kuukauden tauon jälkeen Naisten Liigaa Lappi Areenalla - RoKi saa vieraita Helsingistä ja Kuopiosta

RoKi pelaa kuukauden tauon jälkeen Naisten Liigaa kotona! Pitkä vierasturnee on saatu päätökseen ja loppukauden siniset pelaavat kotiyleisönsä edessä Lappi Areenalla.

Viikonloppuna RoKin vieraaksi saapuvat Helsingin IFK ja Kuopion KalPa. Vastus on erittäin kova, joukkueet ovat liigan alkusarjassa sijoilla kaksi ja kolme. Molemmat joukkueet jättivät siniset nollille kotiotteluissaan aiemmin syksyllä.

RoKi löytyy Naisten Liigan alkusarjassa sijalta yhdeksän. Vaikka mahdollisuudet nousta ylempään jatkosarjaan sijalle kuusi ovat enää hyvin teoreettiset, haluaa Lapin ylpeys päättää ensimmäisen puolikkaan liigakaudesta kunniakkaasti. Lokakuussa alkaneen huonomman vaiheen päätteeksi RoKi pelasi viime viikonloppuna hyvät vierasottelut Tampereella ja Hämeenlinnassa, napaten makean 2-1-voiton voittomaalikilpailun jälkeen HPK Kiekkonaisista Tätä lähdetään hakemaan myös alkusarjan viimeisiin otteluihin.

RoKin paras pistenainen on joukkueen kapteeni Jenna Pirttijärvi tehoin 8 + 6 = 14. Pirttijärvi johtaa myös joukkueen sisäistä maalipörssiä yhdellä maalilla ennen nimikaima Jenna Hietalaa. Paras torjuntaprosentti RoKi-vahdeista on viime viikonloppuna liigadebyyttinsä tehneellä Janita Haapasaarella (95,8%), vähintään kolmasosan otteluista pelanneilla taas Olivia Lastilla (92,0%). Eniten torjuntoja on Janika Järvikarilla (287).

Lauantain vastustaja HIFK on osoittanut toisella liigakaudellaan kuuluvansa liigan kärkijoukkueiden ryhmään. ''Stadin gimmat'' ovat pelanneet vahvasti läpi kauden, ja muun muassa viime sunnuntaina nappasi kovan päänahan kaatamalla mestarisuosikki KalPan peräti lukemin 8-4. Lokakuussa pelatussa vierasottelussa Kauniaisissa RoKi hävisi IFK:lle vaisun esityksen jälkeen lukemin 6-0. Hampaankolossa on siis rutkasti huomiselle lauantaille.

HIFK:n paras pistenainen on ranskalaishyökkääjä Emmanuelle Passard, joka on 17 otteluun takonut huipputehot 13 + 19 = 32. Tämä oikeuttaa liigan pistepörssissä kakkossijalle.

Sunnuntain vastustaja KalPa on yksi liigan mestarisuosikeista. Kiekko-Espoon kanssa runkosarjan ykköstilasta kamppaileva kuopiolaisjoukkue on ihastuttanut etenkin tehokkaalla hyökkäyspelillään tehden peräti 84 maalia alkusarjan aikana. Tämä on kaikista eniten Naisten Liigassa. Pistepörssin kärki löytyykin juuri Kuopiosta, 18-vuotias Elisa Holopainen on takonut hurjat tehot 30 + 19 = 49 alkusarjan aikana 16 otteluun. Liigakauden avausottelussa Kuopiossa KalPa kukisti RoKin lukemin 5-0.

Lahjoitamme sunnuntain KalPa-ottelun lippu- ja oheistuotot Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry Rovaniemelle! Tule siis kannustamaan meitä Lappi Areenalle ja tekemään samalla hyvää!

Ottelujärjestelyt viikonloppuna:

Lappi Areenan sisäänkäynnit ovat ala-aulan pääsisäänkäynti ja H-J/VIP-katsomon sisäänkäynti. Huomaathan, että H-J/VIP-katsomon ovesta pääsevät vain kausikorttilaiset, lipunmyynti on ainoastaan ala-aulan pääovella.

Edellytämme ottelutapahtumassamme kasvomaskin käyttöä! Maskipakko ei koske alle 15-vuotiaita katsojia.

Kasvomaskeja voit ostaa hintaan 1€/kpl seuraavista myyntipisteistä:

Lipunmyyntipiste areenan ala-aulan sisäänkäynnillä

Karjala-kioski

Novelle-ravintola

Aikataulut:

Lauantaina: ovet auki klo 11.45, ottelu alkaa klo 12.15

Sunnuntaina: ovet auki klo 15.15, ottelu alkaa klo 15.45

Ottelulippuja ostaessa ovelta maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Kausikorttilaiset pääsevät sisään normaalisti näyttämällä korttia ovilla, mikäli uusi korttisi ei vielä saapunut postissa, pääset otteluun antamalla yhteystietosi lipunmyynnissä. Tulethan paikalle ajoissa välttääksesi ruuhkan ja jonotuksen!

Ottelulippujen hinnat:

Aikuiset: 8,00€

Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja yli 12-vuotiaat lapset: 5,00€

Alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi otteluun.

Liput ja kausikorttipaikat eivät ole numeroituja, joten voit valita paikkasi areenassa. Muista kuitenkin pitää kahden penkkivälin turvaväli katsojiin, jotka eivät kuulu samaan seurueeseen.

Muista seuraavat turvallisuustoimenpiteet:

  • huolehdi käsihygieniasta
  • yski tai aivasta hihaan
  • älä saavu paikalle kipeänä tai oireisena
  • pidä toisiin katsojiin 1-2 metrin turvaväli areenan käytävillä ja katsomossa
  • otteluissamme on maskipakko (ei koske alle 15-vuotiaita katsojia)
  • suosittelemme lataamaan Koronavilkku-sovelluksen

Yhteisillä pelisäännöillä voimme taata turvallisen ottelutapahtuman kaikille!

Tapahtumapalvelut:

Ottelutapahtumissamme tulevalla kaudella teitä palvelevat Karjala-kioski H-J- ja VIP-katsomon lähettyvillä, ja pääoven läheisyydessä avoinna on Novelle-ravintola.

Karjala:

A-oikeudet (ei sunnuntaisin), kahvia, pullaa, suolaista, makeisia, popcornia

Novelle:

A-oikeudet (ei sunnuntaisin), kahvia, pullaa, suoaista, makeisia, popcornia. Lisäksi ruokatilaukset ennakkoon ryhmille!

Myyntipisteillä maksutapoina käy sekä kortti, että käteinen. Suosittelemme lähimaksua tai varaamaan tasarahan.

Aitiomyynti:

Voit nyt varata tulevalla kaudella yrityksellesi tai kaveriporukallesi VIP-aition RoKin Naisten Liigan kotiotteluihin!

Aitiohinnat: 250,00€ / ottelu

Sisältää aitiovuokran ja otteluliput ilmoitetulle henkilömäärälle. Aitiotarjoilut tilataan ravintolalta erikseen.

Myynti ja lisätiedot: Kari Laitila (kari.laitila@maalauslaitila.fi)

Subway-kiekkokisa:

Tulevalla kaudella 2. erätauolla järjestetään Subway-kiekkokisa. Heitä kiekko lähimmäs keskiympyrää, ja voit voittaa Subwayn tuotepaketin! Kiekkoja myydään lipunmyynnin yhteydessä ja areenan käytävillä hintaan 2,00€ / kiekko. Kiekot myydään hallin käytävillä kortilla ja käteisellä.

Tervetuloa viihtymään lappilaisen liigakiekon pariin Lappi Areenalle!


   
Lisää uutisia
ROKI U13
«  Tammikuu   »
Kategoriat