Kauden 2019-20 palkitut: ROKI C2
27.4.2020 19:24 Uutiset / ROKI U16

C2 -05 joukkueen palkitut pelaajat


Tsempparipelaaja: Konsta Suoniemi

Kun pelin aikana joukkue tarvitsee sytyttäjää, yhtäkkiä poikien keskuudesta kuuluu Konstan suusta ”Kamoon Tiikeri!” ja joukkueella on taas pelihuumori päällä. Konstan fyysinen peli ja vauhti kentällä on viihdyttänyt katsojia, kanssapelaajia ja toimihenkilöitä miltei joka pelissä. Isokokoinen ”Konu” antaa jokaisen ymmärtää, jos hänellä on jotain sanottavaa. Huumorilla ja tarmolla varustettuna Konstan voimakkuus kentällä on ollut ajoittain jopa dominoivaa ja se sytytti joukkuetta kerta toisensa jälkeen. Konstan voimatuloksiakaan ei tarvitse epäillä, sillä hän on kahminut mitaleja myös painonnostossa.


Fair Play -pelaaja: Leevi Peltoniemi

Kun ”Peltsi” saa kiekon täyteen vauhtiin, on häntä vaikea pysäyttää. Vaikka potkun perässä roikkuvat ja koukkivat vastustajat sortuivat jäähyilyyn, Leeviä se ei rikkeisiin houkuttanut. Kauden aikana pyöreät 0 minuuttia jäähypenkillä viettäneen ”Peltsin” intohimo tehdä maaleja näkyi vastustajien estelyistä huolimatta. Tämä pienikokoinen, nopea ja pehmeäkätinen kultaranne laittoi menneellä kaudella kiekkoa tolppien väliin vauhdikkaalla tahdilla

.


Tunnollinen pelaaja: Arttu Uimonen

Artun pelissä näkyvä taistelija-luonne ja valtava intohimo tehdä töitä näkyy harjoituksista lähtien. Vaikka olkapää murtui kesken kauden, tämä ei Artun läsnäoloa harjoituksista riistänyt. Treeneissä ”Are” tekee kaiken innolla, laadulla ja antaa aina kaikkensa. ”Are” ottaa jokaisen haasteen mahdollisuutena kehittyä ja on erinomainen esimerkki tunnollisesta ja intohimoisesta jääkiekkoilijasta.


Luottopelaaja: Veeti Seljänperä

Oli tilanne joukkueella mikä tahansa, ”Selis” on aina valmis kutsuun. Pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan tekeminen on Veetin yksi vahvuuksista, joka on tuottanut monipuolisuutta ja luotettavuutta hänen peliinsä. Joukkueen kapteenistossa ollut Veeti on sosiaalinen pelaaja harjoituksissa, joka aina hymyilee ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Jos valmentajalla oli tarve lisätä hyökkääjiä, normaalisti puolustajan paikalla pelaava Veeti oli aina halukas auttamaan joukkuetta. ”Seliksen” valtava halu voittaa ja ottaa roolia tilanteessa kuin tilanteessa ansaitsi hänelle paljon jääaikaa ja valmennuksen luottamuksen.


Ratkaisupelaaja: Ukko Teppo

Menneellä kaudella pelaajille tarjoiltiin ratkaisuviittaa monissa peleissä. Niiden hetkien kapellimestarina toimi useimmiten RoKin oma Ukko. Tämä monipuolinen lahjakkuus toi joukkueelle monta kertaa mahdollisuuden voittaa. Ukko sai kaivettua tahtomaaleja useaan otteeseen raamikkaan, ison koon ja taitojensa avulla. Vaikka kausi meni loukkaantumisten kanssa painiessa, tätä taitavaa höyryjunaa se ei kentällä pysäyttänyt. Joukkueen ainut koko kauden sentteri, joka toi joukkueelle ison lisän jäälle.


Vuoden Pelaaja: Veikka Mäki-Runsas

RoKin oman Duracell-pupun, eli ”Mäksän” viiletys kentällä huimaa kaikki silmäparit. Tämä huippukuntoinen super-junnu tekee aina kaikkensa saadakseen maalin, vaikka läpi harmaan kiven. Kun Veikka laukoo, yleensä maaliverkot heiluvat yläkulmassa ennemmin tai myöhemmin. Välillä ”Mäksän” vauhti on niin pysäyttämätön, että itse jarruttaminen on miltei mahdotonta - tämän sai todistaa useat kanssapelaajat, maalivahdit tai jopa maalitolpat ja kaukalolaidat. D-ikäinen Veikka pääsi pelaamaan menneellä kaudella jopa C-Mestistäkin useaan otteeseen kaksi vuotta vanhempia poikia vastaan. ”Mäksän” peloton ja periksiantamaton asenne, sekä intohimoisen harjoittelun tulos luo hänelle kaikki mahdollisuudet menestyä.





   
Lisää uutisia
ROKI U16
«  Heinäkuu   »
Kategoriat