Kärpät Team maalin parempi
Julkaistu: 21.03.2021 00.00

RoKi jäi pisteistä maalin päähän Oulunsalossa. Kärpät aloittivat tehokkaasti lyöden kiekon RoKi maaliin kahdesti puolen minuutin sisään avauserän neljännellä minuutilla. RoKi ei tästä hätkähtänyt vaan tuli Aleksi Rissasen osumilla tasoihin. Kärpät veivät kuitenkin erän nimiinsä 3-2. Toisen erän alkupuoliskolla Kärpät rokottivat kahdesti ja pakottivat RoKin ottamaan aikalisän. Erän loppuun Jimi Lämsä kavensi ylivoimalla lukemiin 5-3. Kolmas erä oli täysin RoKin hallintaa. Hyvästä hallinnasta huolimatta RoKi onnistui maalinteossa vain kertaalleen, Aleksi Rissanen iski ylivoimalla illan kolmannen maalinsa ja RoKin maalin päähän. Takaa ajo hyytyi vajaat kaksi minuuttia ennen erän loppua jaettuihin jäähyihin.

Kärpät Team vs RoKi 5-4 (3-2/2-1/0-1)

#21 Aleksi Rissanen 3+0, #28 Jakob Stan 0+2, #91 Jimi Lämsä 1+0, #13 Eelis Lopina 0+1, #15 Oula Hakasalo 0+1, #24 Ville Puotiniemi 0+1

#30 Aleksi Kuru 36 torjuntaa

RoKilla on sarjassa jäljellä kaksi ottelua Vaasan Sportia vastaan, 11.4 Lappi Areenalla sekä 24.4 Vaasassa.