RoKi otti voiton Hokista
Julkaistu: 20.03.2021 00.00

RoKi otti selkeän 7-4 (1-1/2-0/4-3) voiton Kajaanin Hokista. Ottelun käännekohta osui kolmannen erän kuudennelle minuutille jolloin isännät löivät neljänkymmenen sekunnin sisään kolmesti kiekon Hokki maalivahdin selän taakse. Ensimmäistä erää hallitsi hienokseltaan RoKi, erän alkuun joukkue pääsi useampaan otteeseen maalintekopaikoille, Ville Puotiniemi onnistui vuorollaan vajaan kolmen minuutin jälkeen vieden Rokin 1-0 johtoon. Hokki pääsi tasoittamaan erän loppuun. Toisessa erässä RoKi iski kahdesti erän ensimmäisellä puoliskolla Aleksi Rissasen ja Sisu Pokan toimesta. Pokan maali sommiteltiin ylivoimalla. Kolmannen erän alkuun osui tehokas 40 sekunnin pätkä, jolloin Sisu Pokka, Matvei Chekhov ja Niklas Kovalainen löivät kiekon Hokki maaliin. Vajaat puoliminuuttia Kovalaisen maalista Hokki puolestaan sai rakennettua maalipaikan maalin eteen josta kavennus 6-2. Kolmen minuutin kuluttua Hokki kavensi jälleen, nyt ylivoimalla. Jimi Lämsä lisäsi jäänuoliaisella RoKin johtoa vielä maalilla. Hokki otti erän loppuun aikalisän ja onnistui kaventamaan ilman maalivahtia loppulukemiksi 7-4.

#20 Sisu Pokka 2+1, #21 Aleksi Rissanen 1+1, #13 Eelis Lopina 0+2, #17 Petteri Pyykönen 0+2, #28 Jakob Stan 0+2, #10 Niklas Kovalainen 1+0, #24 Ville Puotiniemi 1+0, #6#91 Jimi Lämsä 1+0, #26 Matias Kivakka 0+1

#32 Mikael Lehtonen 25 torjuntaa

RoKin sarja jatkuu sunnuntaina Oulunsalossa Kärpät Teamia vastaan klo 14:45 alkavassa ottelussa. Ottelu on nähtävissä ja kuultavissa osoitteessa: https://youtube.com/channel/UCkfk2CgdPuihatUWtjSsL...