RoKille piste Hermeksestä
Julkaistu: 14.03.2021 00.00

RoKi piti johtoasemaa lähes 50 minuuttia. Alivoimat söivät vieraita ja Hermes meni 4-3 johtoon 7 minuuttia ennen ottelun loppua. Joukkueen kapteeni Iiro Ollakka toi RoKin ylivoimalla tasoihin. Jatkoajalla RoKi pyöritti kiekkoa Hermes päädyssä luoden maalipaikkoja, ratkaisevaa osumaa ei vain saatu rakennettua. Ottelu eteni voittomaali laukauskilpailuun asti, joka ratkesi vasta viidennessä parissa.

RoKi sai ensimmäisen erän loppuun pukukoppi maalin Eelis Lopinan iskiessä johtomaalin Iiro Ollakan syötöstä ajassa 19:39. Toisen erän päättyessä lukemat 1-2 RoKille, maalin tekijänä Jimi Lämsä. Syöttäjinä Lopina ja Oula Hakasalo. Kolmannen erän alkuun Sisu Pokka vei RoKin jo 1-3 johtoon ylivoimalla, syöttäjinä Jakob Stan ja Matias Kivakka. Hermes vastasi seuraavista kolmesta maalista.

#13 Eelis Lopinan 1+2, #14 Iiro Ollakka 1+1, #15 Oula Hakasalo 0+2, #91 Jimi Lämsä 1+0, #20 Sisu Pokka 1+0, #28 Stan Jakob 0+1, #26 Matias Kivakka 0+1

#33 Juuso Kaarna 36 torjuntaa, torjuntaprosentti 90,00%.

RoKin seuraavat ottelut ovat Hokki vastaan 20.3 klo 16:00 Rovaniemellä sekä vierasottelu sunnuntaina 21.3 klo 14:45 Kärpät Teamia vastaan.