RoKi sai revanssinsa Diskoksesta
Julkaistu: 23.01.2021 00.00

RoKi sai revanssinsa Lappi Areenalla Diskoksesta maalein 5-1 (1-0/2-1/2-0). Ottelu oli edellisen kohtaamisen mukaisesti hyvä vauhtinen jossa tilanteet pelattiin loppuun asti. Ensimmäisessä erässä edettiin viimeisille sekunneille asti, kunnes Eelis Lopina sai vietyä kiekon ylivoimalla maalin perukoille asti. Syöttäjänä Jimi Lämsä. Toisen erän viidennellä peliminuutilla Diskos puolestaan punnersi tasoihin Pyry Tolvasen toimesta. Maalin jälkeen Diskos nosti vauhtia ja sai hyvän painostuksen päälle, mutta maalien muodossa tulosta ei tullut. Jarkko Turpeenniemi maalinedus tilanteesta ja Jakob Stan hienolla yksilösuorituksella lisäsivät isäntien johtoa tilanteeseen 3-1.

Kolmannessa erässä vieraille tarjottiin ylivoimaa neljään eri otteeseen, mutta RoKin hyvä puolustuspelaaminen yhdessä maalivahti Juuso Kaarnan torjuntojen kanssa piti johdon tiukasti isäntien käsissä. Ville Puotiniemi lisäsi johdon lukemiin 4-1, kunnes Diskos jatkoi ilman maalivahtia. Petteri Pyykönen survoi kiekon maalin edestä sisään ja voitto RoKille 5-1.

#13 Eelis Lopina 1+1, #24 Ville Puotiniemi 1+1, #91 Jimi Lämsä 0+2, #28 Jakob Stan 1+0, #11 Jarkko Turpeenniemi 1+0, #17 Petteri Pyykönen 1+0, #16 Otso Riipi 0+1, #21 Aleksi Rissanen 0+1

#33 Juuso Kaarna 55 torjuntaa, torjuntaprosentti 98,21%

RoKin ottelut jatkuvat viikon päästä lauantaina Kuhmossa ja Kajaanissa Hokkia vastaan. Otteluita voi seurata tulospalvelun kautta.