RoKille leveä voitto S Kiekosta
Julkaistu: 10.01.2021 00.00

Edellispäivän tappio kirkastui seinäjoella 1-7 (1-1/0-1/0-5) voitoksi RoKille. Pisteille pääsi seitsemän eri pelaajaa, maalivahti Joni Hietalan pelatessa (97,44%) mainion ottelun.

Ottelun avausmaali tehtiin isäntien toimesta ajassa 6:03. Aleksi Rissanen (2+2) toi RoKin tasoihin erän viimeisellä minuutilla. Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali Sisu Pokan (1+2) toimesta. Kolmanteen erään jäälle luisteli voitontahtoinen RoKi. Eelis Lopina (2+2) iski erän alkuun. Reilu minuutti ja Aleksi Rissanen lisäsi johdon 1-4 lukemiin. Seuraavista maaleista vastasivat Iiro Ollakka, Jakob Stan ja Eelis Lopina toistamiseen.

#13 Eelis Lopina 2+2, #21 Aleksi Rissanen 2+2, #28 Jakob Stan 1+2, #20 Sisu Pokka 1+2, #14 Iiro Ollakka 1+1, #12 Eero Yrjänheikki 0+1, #6 Matvei Chekhov 0+1, #91 Jimi Lämsä 0+1

#30 Joni Hietala 38 torjuntaa, torjuntaprosentti 97,44%.

RoKin seutaava ottelu on lauantaina 16.1 klo 18:15 Lappi Areenalla kisahallissa Kokkolan Hermestä vastaan.