6-3 voitto Kärpät Teamista
Julkaistu: 26.09.2020 00.00

RoKi U18 otti sarjassa kolmannen voittonsa peittoamalla Kärpät Teamin maalein 3-6 (0-2/1-3/2-1) Oulunsalossa. Ensimmäistä erää edettiin aina 15 minuutille kunnes Matvei Chekhov (1+1) löi johtoaseman RoKille. Erän viimeisellä minuutilla Sisu Pokka ( 1+1) lisäsi vieraiden johtoa lukemiin 0-2. Toisessa erässä Eelis Lopina (2+1) vei RoKin jo 0-3 johtoon ennen Kärppien kavennusta. RoKi lisäsi ahneesti johtoaan erässä vielä Emil Lampisen (1+0) ja Aleksi Rissasen (1+0) maaleilla. Kolmannessa erässä isännät kavensivat kahdesti ennen Eelis Lopinan alivoimalla tyhjään maaliin tehtyä osumaa.

# 13 Eelis Lopina 2+1, #6 Matvei Chekhov 1+1, #20 Sisu Pokka 1+1, #21 Aleksi Rissanen 1+0, #19 Emil Lampinen 1+0, #17 Petteri Pyykönen 0+1, #11 Jarkko Turpeenniemi 0+1, #9 Tuomas Turppa 0+1, #26 Veeti Saarinen 0+1, #15 Oula Hakasalo 0+1

#33 Juuso Kaarna 29 torjuntaa, torjuntaprosentti 90,63%

RoKi U18 seuraava ottelu pelataan Lappi Areenalla lauantaina 3.10 S-Kiekkoa vastaan klo 19:30 alkaen. Sunnuntaina 4.10 RoKi kohtaa Sport Akatemian klo 13:00 alkavassa ottelussa. Otteluita voi seurata tulospalvelusta sekä U18 youtube kanavalta.