Kahden viikon epätietoisuus päättyi Liiganousuun
Julkaistu: 28.03.2020 00.00

Kahden viikon epätietoisuus päättyi Liiganousuun

Torstai 12.3.2020

Viivan päällä ollaan ja kaikki on omissa käsissä. Kausi on ollut pitkä ja se huipentuu viimeisenä viikonloppuna. Edessä kaksi kotiottelua. Kaikki ovat valmiina voittamaan vähintään yhden tarvittavan ottelun. Historiallinen liiganousu kotijäällä on ollut jokaisen unelma jo pidemmän aikaa. Nyt se on niin lähellä.

Tänä torstaina tuo unelma kuitenkin tuntuu karkaavan. Koronavirus epidemian rajoitukset iskivät kaikkien tajuntaan viimeistään iltäpäivällä pidetyn hallituksen tiedotustilaisuuden aikana. Tämä tapahtui nopeasti. Vielä edellisenä iltana Lappi Areenan hyväntuulinen yleisö hyvästeli kautensa päättäneen Roki Hockey Mestisjoukkueen. Torstai-Iltana odotetaan kuitenkin päätöstä kauden jatkosta. Pelaajat, valmentajat, joukkueenjohto, huoltajat, bussikuski ja kannattajat päivittävät herkeämättä jääkiekkoliiton nettisivujen uutisia. Viimein ne julkaistaan:


Torstai 26.3.2020

Kaksi viikkoa epätietoisuudessa on pitkä aika. Kaksi viikkoa sitten aloitetut rajoitukset tuntuvat nyt oikeutetuilta. Vaikeat ajat pyyhkivät koko yhteiskuntaa, mutta ahdistus kesken jääneen sarjakauden ja tulevien sarjapaikkojen kohtalosta ei ole asianosaisilta hellittänyt. Tänä torstaina uutisoidaan helpottava tieto:




Sarjanousua ei päästy juhlimaan kaukalossa, mutta suorituksen arvoa se ei vähennä. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet vain kurioseetti pitkällä matkalla. Roki Naisten taipaleen harrastekiekkojoukkueesta Liigaan puki hienosti sanoiksi Ylen toimittaja Kirsi Teiskonlahti 28.3.2020.

https://yle.fi/urheilu/3-11280311

Lapin Kansan Jaarli Pirkkiö tiedusteli valmentaja Tuomas Liitolan tunnelmia sarjanousun ratkettua.

https://www.lapinkansa.fi/rovaniemen-kiekko-ottaa-...





Seuran uusimmat