KooKoo parempi lukemin 6-2 (4-0/0-2/2-0)
Julkaistu: 07.03.2020 00.00

Edellispäivän lentokeli ei jatkunut avauserässä KooKoota vastaan Kouvolassa isäntien viedessä sen puhtaasti 4-0. RoKi oli pakotettu erän aikana käyttämään myös aikalisänsä. Toisessa erässä Tuomas Turppa kavensi Jimi Lämsän esityöstä 4-1 lukemiin. Ylivoimalla Niko Karvonen toi RoKin kahden maalin päähän, syöttäjinä Ville Puotiniemi ja Jimi Lämsä. Toinen erä RoKille 0-2. Kolmannessa erässä RoKille tarjottiin mahdollisuutta tasoihin kahden ylivoiman myötä, mutta tuloksetta. KooKoo puolestaan iski maalin erän loppupuolella kasvattaen johtonsa lukemiin 5-2 sekä vielä yhden tyhjiin.

#26 Jimi Lämsä 0+2, #9 Tuomas Turppa 1+0, #19 Niko Karvonen 1+0, #24 Ville Puotiniemi 0+1

#34 Aleksi Kuru 27 torjuntaa (poissa 56:56-58:05) torjuntaprosentti 84,38%

RoKi jatkaa matkaansa Tampereelle, seuraava ottelu sunnuntaina HC Nokiaa vastaan klo 11:40 käynnistyvässä ottelussa.