RoKilla huikea toinen erä
Julkaistu: 06.03.2020 00.00

Edellisen viikonlopun 1-7 kotitappio Diskokselle oli muisto vain, lappilaisten käynnistäessä kolmen vierasottelun viikonloppua. Ensimmäinen erä meni isännille 2-1, mutta toinen erä RoKille selkein lukemin 0-5. Kolmas erä meni myös RoKille voitokkaasti lukemin 3-5. Loppulukemiksi voitto 5-11 (2-1/0-5/3-5).

RoKi tasoitti lukemiin 1-1 Jimi Lämsän ylivoima-osumalla, syöttöpisteet Veikka Mäki-Runsaalle sekä maalivahti Veeti Kurkiselle. Toista erää ei ehtinyt kulua kuin 22 sekuntia Juho Sirviön tuodessa ottelun tasoihin 2-2. Syötön tarjosi Ville Puotiniemi. RoKi rokotti isäntiä ylivoimalla, maalin tekijänä toistamiseen Jimi Lämsän ja syöttäjinä Konsta Hämäläinen sekä Veikka Mäki-Runsas. Runsaat kaksi minuuttia ja asialla oli Elmeri Iivari, syöttäjinä Jimi Lämsän sekä Otso Riipi. Reilu minuutti tästä ja Diskos verrko soi jälleen. Maalintekijänä Ville Puotiniemi, syöttäjänä kolmannen kerran Veikka Mäki-Runsas. Diskos vaihtoi tämän jälkeen maalivahtia, mutta vieraat tekivät ylivoimalla illan kuudennen maalinsa 2-6. Maalintekijänä Niko Karvonen, syöttäjinä Tuomas Turppa sekä Otso Riipi.

Kolmannen erä maalitehtailun aloitti Elmeri Iivari ylivoimamaalilla an. Syöttöpisteet Jimi Lämsä lle ja Konsta Hämäläiselle. Isännät kavensivat välillä lukemiin 3-7, kunnes Jimk Lämsä teki RoKille Niklas Kovalaisen syötöstä 3-8. Isännät kavensivat ilman maalivahtia, mutta minuutti tästä Tuomas Turppa pisti kiekon tyhjään maaliin Ville Puotiniemen syötöstä. Maalikarkelot jatkuivat nyt puolestaan Ville Puotiniemen alivoimamaalilla, syötön tarjosi Elmeri Iivari. Loppuun Puotiniemi teki vielä illan 11. RoKi maalin, syöttöpisteet Benjamin Middletonille ja Otso Riipille.

#24 Ville Puotiniemi 3+2, #26 Jimi Lämsä 3+2, #11 Elmeri Iivari 2+1, #6 Veikka Mäki-Runsas 0+3, #16 Otso Riipi 0+3, #9 Tuomas Turppa 1+1, #5 Konsta Hämäläinen 0+2, #10 Juho Sirviön 1+0, #19 Niko Karvonen 1+0, #29 Benjamin Middleton 0+1, #33 Veeti Kurkinen 0+1, #3 Niklas Kovalainen 0+1.

#33 Veeti Kurkinen (peliaika 53:50) 19 torjuntaa. torjuntaprosentti 86,36%, #34 Aleksi Kuru (peliaika 06:10) 20 torjuntaa, torjuntaprosentti 90,91%

RoKin seuraava ottelu lauantaina klo 13:45 KooKoota vastaan.