HC Nokia vei pisteet Napapiiriltä
Julkaistu: 22.02.2020 00.00

HC Nokia oli RoKille uusi tuttavuus C Mestiksessä. Isännät olivat erän alkuun tehokkaita ylivoimalla tehden Sisu Pokan ja Konsta Hämäläisen johdolla ylivoimamaalin mieheen. HC Nokia lämpeni erän puolivälissä ja tuli tasoihin erätaukoon mennessä. Toisen erän alkuun vieraat jatkoivat siitä mihin ensimmäisessä erässä jäivät. 2 maalia minuutin sisään ja isännät olivat valmiit aikalisään. Elmeri Iivari toi RoKin vielä maalin päähän ylivoimamaalillaan ennen erätaukoa.

Kolmannessa erässä Nokia ei päästänyt RoKia oikein missään vaiheessa kirivaihteelle vaan teki kaksi maalia, joista viimeinen tyhjiin. Voitto HC Nokialle 3-6 (2-2/1-2/0-2).

#26 Jimi Lämsä 0+3, #11 Elmeri Iivari 1+1, #5 Konsta Hämäläinen 1+1, #20 Sisu Pokka 1+0

#34 Aleksi Kuru 41 torjuntaa, torjuntaprosentti 89,13%

RoKin seuraava ottelu HH2 Lappi Areena lauantaina 29.2 klo 13:40 Diskosta vastaan.