Jukureille voitto
Julkaistu: 11.01.2020 00.00

RoKi C sai vieraakseen ensimmäistä kertaa Mikkelin Jukurit. Kaksi ensimmäistä erää pelattiin vauhdikkainta kiekkoa tälle kaudelle, tilanteiden vaihtuessa päästä päähän. Jukurit veivät ensimmäisen erän 0-1, RoKi puolestaan vei toisen erän tyylipuhtaasti 3-0. Takaa-ajon käynnisti toisessa erässä Juho Sirviö (1+1) Ville Puotiniemen syötöstä (1+1). Johtoasemaan isännät vei Viljami Kiiskinen 28 minuutin kohdalla, puoliminuuttia tästä ja Ville Puotiniemi lisäsi johtoa maalilla. Jukurit oli pakotettu ottamaan aikalisän. Kolmas erä oli puolestaan Jukureiden (0-3) Iiro Valkosen toimittaessa kiekon kahdesti maaliin Jukureiden alivoimamaalin lisäksi. Ottelu Jukureille 3-4 (0-1/3-0/0-3).

#10 Juho Sirviö 1+1, #24 Ville Puotiniemi 1+1, #28 Viljami Kiiskinen 1+0, #26 Jimi Lämsä 0+1, #9 Tuomas Turppa 0+1

#34 Aleksi Kuru 43 torjuntaa, torjuntaprosentti 91,49%

RoKi C seuraava ottelu lauantaina 18.1 klo 13:40 HH2, vastassa Kouvolan KooKoo. Tervetuloa seuraamaan paikan päälle tai tulospalvelun kautta.