Mestis voitolla käyntiin
Julkaistu: 04.01.2020 00.00

RoKi C käynnisti Mestis sarjansa kotivoitolla OS Salamoista 3-2 (2-1/0-0/1-1). Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi vierasjoukkue Miikka Halosen toimesta 6 minuutin kohdalla. RoKi tuli tasoihin reilun kahden minuutin kuluttua tästä Topias Puljulan maalilla. Viisi minuuttia ennen erän päättymistä isännät menivät 2-1 johtoon Sisu Pokan maalilla.

Toisessa erässä ei maaleja nähty, tilastomerkinnöiksi jäi kaksi vieraiden ja yksi isäntien 2 minuuttista. Kolmannen erän puolivälissä Anttu Takkunen lisäsi RoKin johtoa lukemiin 3-1. Salamat ottivat maalivahtinsa pois reilu minuutti ennen ottelun loppua. Kuudella viittä vastaan toi tulosta Matti Härmän kaventaessa tilanteeksi 3-2. Vieraiden aikalisä ei enää muuttanut ottelun tulosta, joten 3 pistettä jäi Napapiirille.

#11 Elmeri Iivari 0+2, #14 Anttu Takkunen 0+1, #20 Sisu Pokka 1+0, #27 Topias Puljula 1+0, #28 Viljami Kiiskinen 0+1

#30 Kalle Ovaska 28 torjuntaa, torjuntaprosentti 93,33

RoKi C seuraava Mestis ottelu lauantaina HH2 klo 13:40 Mikkelin Jukureita vastaan. Tervetuloa seuraamaan paikan päälle tai tulospalvelun kautta.