RoKi C raivasi tiensä Mestikseen
Julkaistu: 07.12.2019 00.00

Syyskauden maalin tappiot kääntyi viimeisellä kierroksella maalin voittoon. Voitto OS Salamoista sinetöi RoKi C taipaleen jatkumisen keväällä Mestiksessä. RoKi aloitti ripeästi reilun puolen minuutin kohdalla Sisu Pokan maalilla, esityön teki Veeti Oiva. Erän loppu ja toinen erä mentiin tasaisissa merkeissä. RoKi kilautteli pari kertaa tolppaa ja yläputkea, samoin Salamoilla oli pari maalipaikkaa. RoKi meni kolmannessa erässä 2-0 johtoon Jimi Lämsän ylivoimamaalilla. Syötön tarjosivat Tuomas Turppa ja Otso Riipi. Salamat tulivat vielä maalin päähän kolme minuuttia myöhemmin. RoKi puolusti tärkeät pisteet ja paikan Mestikseen lopun mylläköistä huolimatta.

#20 Sisu Pokka 1+0, #26 Jimi Lämsä 1+0, #9 Tuomas Turppa 0+1, #15 Oiva Veeti 0+1, #16 Otso Riipi 0+1