RoKi C otti revanssin Diskoksesta
Julkaistu: 19.10.2019 00.00

RoKi C haki hyvitystä edellisen viikonlopun Diskos ottelun tappiosta ja sai haluamansa. Elmeri Iivari ratkaisi ottelun kotijoukkueen voitoksi rangaistuslaukauksella ajassa 59:58. Vieraat aloittivat maalinteon ajassa 3:38 ja vajaan 10 minuutin kuluttua joukkueen kapteeni Niko Karvonen tasoitti lukemiksi 1-1. Tästä reilu minuutti ja Ville Puotiniemi vei RoKin 2-1 johtoon alivoimalla. Toisen erän alkuun Puotiniemi lisäsi isäntien johdon 3-1 lukemiin, Diskoksen kaventaessa muutaman minuutin päästä ylivoimalla. Ylivoimaa ehti kulua vain 2 sekuntia Diskoksen iskiessä kiekon maaliin. Kolmatta erää ehdittiin pelaamaan reilu kymmenen minuuttia kunnes Diskos tuli 3-3 tasoihin. Ottelun viimeisen minuutin aikana joukkueet ehtivät käydä vieras- ja kotijoukkueen päädyssä kunnes Elmeri Iivari karkasi läpiajoon, Diskoksen pelaaja joutui rikkomaan ja Iivari sivalsi kotijoukkueen rangaistuslaukauksesta voittoon.

#24 Ville Puotiniemi 2+0, #11 Elmeri Iivari 1+1, #19 Niko Karvonen 1+0, #15 Veeti Oiva 0+1, #14 Anttu Takkunen 0+1