C Mestiskarsinta jatkuu lauantaina Diskosta vastaan
Julkaistu: 17.10.2019 00.00

Edellisen viikonlopun kohtaaminen Jyväskylässä käynnistyi RoKilta hienosti, ensimmäinen erä vieraille 0-2. Toisessa erässä isännät puolestaan menivät maalilla ohi, lukemat erätauolle mentäessä 3-2. Kolmannessa erässä pidettiin kissa - hiiri leikkiä joukkueiden tehdessä maaleja vuorotellen erän puoliväliin asti. Isäntäjoukkue pääsi vielä lopussa karkumatkalle vieden kolmannen erän 4-2. Ottelu päättyi 7 - 4.

#17 Rasmus Pirttiperä 2+0, #24 Ville Puotiniemi 1+1, #20 Sisu Pokka 1+0, #26 Jimi Lämsä 0+2, #14 Anttu Takkunen 0+1, #28 Viljami Kiiskinen 0+1, #9 Tuomas Turppa 0+1, #19 Niko Karvonen 0+1

#33 Veeti Kurkinen 24 torjuntaa

Sunnuntaina RoKi kohtasi Seinäjoella S-Kiekon. Ottelussa tehtiin 13 maalia. Ensimmäinen erä meni jälleen vieraiden merkeissä 2-3. Toinen erä puolestaan isännille 3-1. Kolmannen erän loppukiri ei pitänyt ihan loppuun asti. RoKi tasoitti ajassa 57:52 lukemiin 6-6, isännät viimeistelivät puoli minuuttia myöhemmin lopputulokseksi 7-6.

#14 Anttu Takkunen 2+0, #26 Jimi Lämsä 1+2, #20 Sisu Pokka 1+1, #24 Ville Puotiniemi 0+2, #11 Elmeri Iivari 0+2, #17 Rasmus Pirttiperä 0+2, #6 Panu Heikkilä 1+0, #28 Viljami Kiiskinen 1+0, #3 Niklas Kovalainen 0+1

#34 Rasmus Kuru 37 torjuntaa, #33 Veeti Kurkinen 0 torjuntaa

RoKilla on uusi mahdollisuus haastaa Diskos lauantaina klo 18:00 harjoitushalli II Lappi Areenalla. Ottelua voi seurata tulospalvelun ja Rovaniemen Kiekon YouTube kanavan kautta.