Jatkoaika tappio Hermekselle
Julkaistu: 08.09.2019 00.00

Kokkolan Hermes hallitsi ensimmäisen erän tapahtumia mennen 0-3 johtoon ennen isäntien erän lopun kavennusmaalia. Toinen erä oli puolestaan RoKin (6-1) erätauolle mentäessä 7-4 johdossa. Toisessa erässä tahtipuikkoa heilutti Sisu Pokka iskien hattutempun. Kolmannen erän alkupuoliskolla RoKi lisäsi vielä johtoaan turvallisen tuntuiseen 8-4 lukemiin. Kolmannen erän loppu oli toisintoa edellisestä ottelusta, Hermes tuli takaa tasoihin iskiessä viimeisen maalin reilu minuutti ennen erän loppua. Jatkoajalla Hermes löi voittomaalin ja vei 2 pistettä Kokkolaan.

#20 Sisu Pokka 3+2, #9 Tuomas Turppa 2+1, #26 Jimi Lämsä 1+1, #11 Elmeri Iivari 1+1, #14 Anttu Takkunen 0+2, #17 Rasmus Pirttiperä 1+0, #27 Topias Puljula 0+1, #24 Ville Puotiniemi 0+1, #16 Otso Riipi 0+1, #5 Konsta Hämäläinen 0+1