Rommelin luistelurieha su 26.1 klo 15-18
Julkaistu: 15.01.2020 00.00

Rommelin luistelurieha su 26.1 klo 15-18

Ulkojää sesonki on hyvässä vauhdissa ja RoKi ja Roita rantautuvat myös ulkojäille kaikille avoimen luisteluriehan merkeissä!

Kaikille avoimen yleisötapahtuman aikana Roitan ja RoKin ohjaajat pistävät pystyyn erilaisia temppuratoja, leikkejä, pelejä ja muita harjoitteita, tilanteen ja osallistujien mukaan, sekä kertovat seurojen tarjoamasta harrastustoiminnasta. Paikan päällä pääse siis touhuamaan niin taitoluistelun kuin jääkiekonkin parissa. Suositeltavina varusteina ovat kypärä ja luistimet (hokkarit tai taitoluistimet), sekä maila jos haluaa osallistua peleihin ja koittaa kiekollisia rasteja.

Rokin junnukioski tarjoaa kaikille osallistujille kuumaa mehua jotta jano tai kylmä ei pääsee yllättämään.

Tapahtuma on hyvinkin vapaa muotoinen ja tilaa löytyy myös muillekkin innokkaille ulkojään käyttäjille. Paikalle voi tulla puuhastelemaan omiaan ja hypätä välillä toimintaan mukaan, jos kiinnostavaa toimintaa ilmaantuu tai mukana voi olla vaikka koko tapahtuman ajan. Toimintaan voivat osallistua niin lapset kuin aikuisetkin. Tervetuloa mukaan touhuamaan taitoluistelun ja jääkiekon parissa, vaikka koko perheen voimin ja viettämään mukava ulkoilu hetki!

Mitä?

- Kaikille avoin yleisötapahtuma jääkiekon ja taitoluistelun parissa

Missä?

- Rommelin ulkojäällä

Milloin?

- Sunnuntaina 26.1.2020 klo 15-18. Paikalle voi tulla lyhyeksikin aikaan piipahtamaan tai olla mukana vaikka koko tapahtuman ajan.