Ilmoittautumiset RoKin harrastekiekko ryhmiin on avattu!
6.8.2020 15:23 Uutiset / Pääsivusto

Lapsi-vanhempi luistelu, Neve kiekkokoulu, U8 Leijonat (Leijona G), Easy Hockey, Tytöt U14 ja RoKi Naisten luisteluleikit ryhmä starttaavat syyskauden syyskuun aikana!

Lapsi-vanhempi luistelu

Rovaniemen Kiekon lapsi-vanhempi luistelu starttaa syyskauden maanantaina 28.9.2020. 3-6 vuotiaille suunnatussa lapsi-vanhempi-luistelussa harjoitellaan luistelun alkeita yhdessä oman vanhemman kanssa. Harjoitukset pidetään Lappi areenan harjoitushalli 1:ssä maanantaisin klo 17.15-18.15.

Pakolliset varusteet ovat luistimet ja kypärä (niin lapsella kuin vanhemmalla). Syyskausi maksaa 50 e. Paikalle voi tulla kokeilemaan toimintaa ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen lapsi-vanhempi luistelun Syyskaudelle 2020 tästä!


Neve kiekkokoulu

RoKin Neve kiekkokoulu on suunnattu 4-7- vuotiaille lapsille ja siellä opetellaan jääkiekon lajitaitoja kisojen, leikkien ja pelien avulla. Taitotasoksi riittää se, että kiekkokoululainen pystyy itsenäisesti liikkumaan jäällä ja kykenee näin toimimaan osana isompaa ryhmää. Kiekkokoulun syyskausi alkaa 20.9.2020 ja harjoitukset järjestetään viikoittain sunnuntaisin. Syyskauden hinta 60€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tästä linkistä!


U8 Leijonat (Leijona G)

RoKin U8 Leijonat (Leijona G) on kiekkokoulun alle järjestettyä toimintaa ja se on suunnattu 7-vuotiaille. Toiminta on kiekkokoulumaista jääkiekon lajitaitojen opettelua kisojen, leikkien ja pelien avulla. Pelureilla tulee olla täysi pelivarustus ja he harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin hh1 (jää 17:15-18:05) ja sunnuntaisin hh1 (jää 10:15-11:05). Syyskausi starttaa sunnuntaina 20.9.2020, mutta mukaan toimintaan pääsee koko kauden ajan. Syyskauden hinta on 125€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tästä linkistä!


Easy Hockey

Easy Hockey on Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraama hanke, jonka tavoitteena on tarjota jääkiekosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille matalankynnyksen toimintaa suopeaan hintaan. Easy Hockey toiminta on tarkoitettu 9-18 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat harjoitella ja pelata jääkiekkoa hyvällä meiningillä. Kaudelle 2020-2021 pyrimme muodostamaan 2 harraste ryhmää. Nuoremmat (Easy Hockey) ja vanhemmat (Hobby Hockey ). Easy Hockey ryhmä on tarkoitettu 9 - 13 vuotiaille tytöille ja pojille. RoKin Hobby Hockey ryhmä on tarkoitettu 14 - 18 vuotiaille tytöille ja pojille. Syyskauden hinta 70€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen löytyy tämän linkin takaa!


Tyttökiekko

Tytöt U14 (7-14 vuotiaat)

RoKi Tytöt U14 harjoittelevat Syyskauden 2020 yhtenä ryhmänä. Tyttökiekko on tarkoitettu 7-14 vuotiaille, mutta vanhemmatkin tytöt voidaan ottaa toimintaan mukaan tilanteen mukaan (tällöin ensin yhteydenotto RoKin tyttökiekkovastaavaan - Niko Kivinummi). 2003 syntyneillä ja sitä vanhemmille suosittelemme RoKin harrastenaisia. Syyskausi alkaa Maanantaina 28.9.2020. Alkuun harjoitukset kerran viikossa (maanantaisin) ja kun pelaaja määrä sen mahdollistaa katsotaan otetaanko toinen vuoro käyttöön (sunnuntai). Syyskauden hinta yhdellä jäävuorolla 60€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen löytyy tämän linkin takaa!


RoKi Naisten Luisteluleikit (4-8 vuotiaat)

RoKi Naisten Luisteluleikit -ryhmä on tarkoitettu n. 4-8 vuotiaille luistelemisesta leikin ja pelailun kautta kiinnostuneille. Luisteluleikit-ryhmä ei ole vielä varsinaista jääkiekkoa - Ryhmässä luistellaan ja leikitään, sekä ohjataan pikkuhiljaa lasta leikinomaisiin peleihin. Mukaan voi tulla helposti ensikertalaisena, mutta olisi hyvä että lapsi pysyisi jo itse pystyssä luistimilla. Varusteiksi riittää kypärä ja luistimet (ei mailaa). Harjoitukset ovat maanantaisin ja syyskausi maksaa 60€.

Tarkempi info ja ilmoittautuminen tämän linkin takaa!Tervetuloa mukaan ja nähdään hallilla!!

Lisätietoa voi kysyä myös osoitteesta niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi


   
Lisää uutisia
C2 04
«  Syyskuu   »
Kategoriat