Lämäreiden vieraana harjoitusottelussa
Julkaistu: 06.01.2019 00.00

RoKi C2 haki tuntumaa Kemin Lämäreiden kanssa pelatussa harjoitusottelussa lauantaina 5.1 Timitec Areenalla Kemissä. Alkulämpimät jäivät joukkueelta jäälle, valitettavan tieliikenneonnettomuuden jälkitöiden viivyttäessä matkaa nelostiellä tunnilla. Ensimmäisessä erässä isännät olivat maalipaikoissa tehokkaampia vieden erän 4 - 2. Toiseen erään joukkue lähti jo lämpimin jaloin ja peli asettui uomiinsa lukemin 1 - 7. Kolmannessa erässä maalit jäivät vähemmälle useista maalipaikoista huolimatta, erävoitto RoKille 1 - 2. Ottelussa RoKi iski neljä ylivoima- ja kaksi alivoimamaalia.

#19 Ukko Teppo 3+3, #11 Elmeri Iivari 3+2, #20 Timi Lempinen 0+5, #10 Niklas Lukkarila 2+1, #5 Konsta Hämäläinen 1+1, #9 Tuomas Turppa 0+2, #14 Rasmus Kuru 1+0, #18 Juho Sirviö 1+0, #3 Eero Repola 0+1, #25 Väinö Puranen 0+1, #16 Otso Riipi 0+1,

#34 Aleksi Kuru 32 torjuntaa

Lämärit vs RoKi 6 - 11 (4-2/1-7/1-2)

RoKi C2 kausi starttaa sunnuntaina harjoitushalli II 13.1.2019 klo 12:40 KKP/K-Laser joukkuetta vastaan.