RoKi B - Pipelife cup 25.8. - 26.8.
Julkaistu: 26.08.2018 00.00

Roki B osallistui kauden alla Haaparannalla järjestettävään Pipelifecup J18- turnaukseen. Lauantai aamuna kaatui Sunderby SK 4-2, pelin hallinta oli selvästi RoKilla, eikä voitto ollut missään vaiheessa uhattuna. Maalintekijöinä Arttu Soudunsaari, Kalle Rautio, Veetu Korpi-Halkola ja Arttu Korsumäki.

Toisessa ottelussa vastaan luisteli Kärpät B2. Ottelusta tuli vauhdikas ja hyvätasoinen koitos RoKin vetäessä pidemmän korren lukemin 3-2. RoKin maalintekijät olivat Arttu Korsumäki, Tuomas Örn ja Tomi Alanko. Onnistujia oli tässä pelissä laajalla rintamalla. Tulos toi RoKille lohkovoiton ja suoran pääsyn välierään sunnuntaille.

Sunnuntai aamuna välierässä vastaan asettui HTUHC. RoKin selvästä hallinnasta huolimatta puoliajalle mentiin 1-0 johdossa. Maalin teki Tuomas Örn. Toisella puoliajalla maalinteko alkoi sujua ja taululla oli lukemat 7-0 ottelun päätyttyä. Maalintekijöinä Tuukka Ylisaukko-oja, Veetu Korpi-Halkola, Kalle Rautio, Eetu Lähtevänoja, Nicolas Orajärvi ja Jami Uusinarkaus.

Loppuotteluun vastustajaksi tuli samassa B- mestiskarsintalohkossa pelaava K-Laser/KKP. Puoliajalla tilanne oli vielä 0-0, toisen puoliajan pari pikamaalia tuntui ratkaisevan ottelun, joka päättyi 0-5. RoKillakin oli lukuisia paikkoja, mutta maalinteossa ei tällä kertaa onnistuttu.

Turnaus toimi hyvänä valmistavana tapahtumana kauteen, ensi viikonloppuna aloitetaan B- Mestis karsintasarja.